Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
Косметичні засобиКосметичні засоби для здоров'яГель бальзам Живокіст з хондроїтином (Gel balm Comfrey with chondroitin)

Гель бальзам Живокіст з хондроїтином (Gel balm Comfrey with chondroitin) (313832) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Гель бальзам Живокіст з хондроїтином (Gel balm Comfrey with chondroitin)
Ціна в місті Київ
від 24,46 до  50,17 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування ГЕЛЬ-БАЛЬЗАМ "ОКОПНИК З ХОНДРОІТИНОМ" туба 70 мл
Об'єм
70 мл
Виробник
Фармаком

Гель бальзам Живокіст з хондроїтином інструкція із застосування

Показання до застосування

Гель-бальзам Окопник з хондроїтином: Рекомендований як додатковий засіб при запальних і дегенеративно-дистрофічних захворюваннях опорно-рухового апарату: артритах, артрозах, остеохондрозі, радикуліті та ін ., спортивних і побутових травмах, для покращення загоєння переломів. Активні компоненти гелю-бальзаму мають виражену протизапальну і протинабрякову дію. При регулярному використанні гелю-бальзаму «Окопник з хондроетином» покращується функціональний стан опорно-рухового апарату, знижується вираженість запального процесу, зменшуються хворобливі відчуття, відновлюється рухливість і зменшується набряклість в зоні запалених суглобів.

Склад

Екстракт окопника, хондроїтину сульфат, ефірна олія евкаліпту, ефірна олія розмарину, ефірна олія ялівцю, ефірна олія лаванди, допоміжні речовини.

Опис діючих речовин

Окопник (живокіст) — лікарська рослина, що сприяє відновленню пошкоджених тканин. Стимулює регенерацію кісткової і хрящової тканин при захворюваннях суглобів, покращує якісний склад синовіальної рідини, рухливість суглобів, прискорює процес зрощення кісток при переломах. Окопник містить речовину алантоїн, яка активно стимулює ріст кісткової тканини і процеси регенерації епітелію, зменшує больові відчуття, проявляє кровоспинну, протизапальну і антибактеріальну дію.

Ефірні олії лаванди і сосни надають регенеруючу, болезаспокійливу, протизапальну, протинабрякову дію, покращують кровообіг в зоні запалених суглобів.

Ефірні олії кедру і ялівцю надають регенеруючу, болезаспокійливу, протизапальну, протинабрякову дію, покращують кровообіг в зоні запалених суглобів.

Ефірна олія евкаліпту надає болезаспокійливу і антисептичну дію. Використовується для зняття м’язового і суглобового болю, а також при деформації і розтягненні зв’язок.

Ефірна олія розмарину має знеболюючий і протизапальний ефекти.

Спосіб застосування

Невелику кількість гелю-бальзаму 2 рази в день наносити на проблемні ділянки і втирати легкими масажними рухами до повного вбирання. Курс використання — 3–4 тижні. При необхідності повторити курс через 1–1,5 місяці.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість окремих компонентів.

Форма випуску

Туба 70 мл в упаковці

Термін придатності

24 місяці