Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Диклоніум (Diclonium) (338894) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Диклоніум (Diclonium)
Вага
50 г
Виробник
Новалік-Фарм
Сертифікат
602-123-20-1/1056 від 17.01.2018

Диклоніум інструкція із застосування

Склад

Вода дистильована, пропіленгліколь, ізопропанол, диметилсульфоксид, диклофенак натрію, ментол, целюлоза, феноніп, порошок бодяги, ефірна олія розмарину, цитраль, ВНТ.

Диклофенак натрію сприяє зменшенню запалення і пов’язаних з ним набряку і болю.

Ментол діє у дві фази. Від початку дії ментол активує холодові рецептори шкіри, завдяки чому виникає відчуття свіжості і біль втамовується. Під час другої фази судини розширюються, кровопостачання посилюється, внаслідок чого виникає відчуття тепла і біль також зменшується.

Димексид здатний проникати ушкіруразом з речовинами, з якими він є в суміші, таким чином доставляючи їх у глиб тканин. Димексид володіє також власним протизапальним ефектом.

Бодяга — це різновид прісноводних губок, організм яких має губчасту будову у вигляді комірок з перетинками, які утворені кремнеземом, солями кальцію та білковою речовиною спонгиніном. Кристали кремнезему, які мають форму дрібних голок, при втиранні в шкіру разом зі спонгиніном спричиняють місцеве подразнення та посилення кровообігу, завдяки чому проявляється відволікаюча та знеболююча дія, а також активується процес відновлення ушкоджених тканин і розсмоктування гематом.

Диклоніум гель може допомогти, якщо причиною болю у суглобах, кістках, м'яких тканинах та попереку є забої, які супроводжуються гематомами (синцями).

Тубу з гелем рекомендується зберігати у горизонтальному положенні та час від часу змінювати його, щоб запобігти скупченню порошку бодяги у нижній частині туби.

Перед застосуванням проконсультуйтесь з лікарем.

Умови зберігання

При температурі від 5 °C до 25 °C, у захищеному від прямих сонячних променів та недоступному для дітей місці.