Закваска Імуновіт (Sourdough Immunovit)

2 препаратиЗнайти в аптеках
Сортування: По популярності
ЗАКВАСКА БАКТЕРІАЛЬНА СУХА "ІМУНОВІТ VIVO"
ЗАКВАСКА БАКТЕРІАЛЬНА СУХА "ІМУНОВІТ VIVO"
Ціни в Миколаїв
Інструкція вказана для ЗАКВАСКА БАКТЕРІАЛЬНА СУХА "ІМУНОВІТ VIVO" 0.5 г №1

Закваска Імуновіт інструкція із застосування

Інструкція вказана для ЗАКВАСКА БАКТЕРІАЛЬНА СУХА "ІМУНОВІТ VIVO" 0.5 г №1

Склад

Bifidobacterium lactis (2 штами), Lactobacillus acidophilus (2 штами), Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium infantis.

Кількості бактерій у флаконі вистачить для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски).

Загальні властивості

Зміцнює імунітет. Знижує частоту виникнення простудних захворювань. Кисломолочний продукт з чудовим м'яким смаком і унікальним бактеріальним складом. Містить три штами бактерій, ефективність яких клінічно доведена.

Регулярне вживання продукту знижує частоту виникнення простудних захворювань і таких симптомів, як жар, кашель, нежить. Значно зменшує кількість хворобливих днів в році.

Приготування

Приготувати Імуновіт дуже просто. Знадобиться молоко, закваска VIVO, звичайна каструля і великий рушник. Хоча сквашування триває 8 годин, особистого часу на приготування потрібно 10–15 хвилин.

У тепле молоко (40 °С — трохи тепліше тіла) додайте закваску VIVO. Ретельно загорніть каструлю в великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залиште сквашуватися на 6–8 годин в теплому місці. Коли продукт загус, охолодіть його в холодильнику і ваш Імуновіт готовий!

Ще швидше і зручніше готувати Імуновіт в йогуртниці або мультиварці, що має режим «йогурт» або «40 °С».

Умови зберігання

У холодильнику (при температурі + 2 ..+ 8 °С) — 12 місяців.

Характеристики
Виробник
Годовиченко С.О.
Умови продажу
Без рецепта
Вага
0.5 г