Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
Косметичні засобиЗАСОБИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ТРАВНУ СИСТЕМУ І МЕТАБОЛІЗМІНШІ ЗАСОБИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ТРАВНУ СИСТЕМУ ТА МЕТАБОЛІЧНІ ПРОЦЕСИІНШІ ЗАСОБИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА СИСТЕМУ ТРАВЛЕННЯ ТА МЕТАБОЛІЧНІ ПРОЦЕСИРізні речовини, що впливають на травну систему і метаболізмРізні препаратиДієтичні добавкиЗАСОБИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ТРАВНУ СИСТЕМУ І МЕТАБОЛІЗМІНШІ ЗАСОБИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ТРАВНУ СИСТЕМУ ТА МЕТАБОЛІЧНІ ПРОЦЕСИІНШІ ЗАСОБИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА СИСТЕМУ ТРАВЛЕННЯ ТА МЕТАБОЛІЧНІ ПРОЦЕСИРізні речовини, що впливають на травну систему і метаболізмРізні препаратиATC-класифікаціяЗАСОБИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ТРАВНУ СИСТЕМУ І МЕТАБОЛІЗМІНШІ ЗАСОБИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ТРАВНУ СИСТЕМУ ТА МЕТАБОЛІЧНІ ПРОЦЕСИІНШІ ЗАСОБИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА СИСТЕМУ ТРАВЛЕННЯ ТА МЕТАБОЛІЧНІ ПРОЦЕСИРізні речовини, що впливають на травну систему і метаболізмРізні препаратиШипшини плодиШипшини плоди плоди 100 г пачка з внутрішн. пакетом, №1

Шипшини плоди плоди 100 г пачка з внутрішн. пакетом, №1 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
  • Аналоги
Шипшини плоди
Ціна в місті Київ
від 42,00 до  97,90 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування Шипшини плоди плоди 100 г пачка з внутрішн. пакетом, №1

Шипшина інструкція із застосування

Склад

діюча речовина: шипшини плоди. 

Лікарська форма

Плоди. 

Ціла сировина: суцільні, очищені від чашолистків та плідоніжок несправжні плоди різноманітної форми: від шароподібної, яйцеподібної або овальної до сильно витягнутої веретеноподібної. Колір плодів від оранжево-червоного до бурувато-червоного, горішки світло-жовтого, іноді буруватого кольору. Запах відсутній. Смак кислувато-солодкий, злегка в'яжучий.

Порошок крупний: суміш неоднорідних шматочків оболонок плодів, окремих волосків або таких, що збилися у грудки, цільних горішків та їх шматочків. Колір шматочків плодів від оранжево-червоного до бурувато-червоного, горішки світло-жовтого, іноді буруватого кольору. Запах відсутній. Смак кислувато-солодкий, злегка в'яжучий. 

Фармакотерапевтична група

Засоби, що діють на метаболізм та систему травлення. Код АТС А16А Х. 

Біологічно активні речовини плодів чинять антисклеротичну, протизапальну дію; активізують ферментні системи та окисно-відновні процеси в організмі, сприяють усуненню дефіциту вітаміну С, нормалізують вуглеводний обмін, посилюють синтез гормонів і регенерацію тканин, підвищують опірність організму до несприятливих факторів навколишнього середовища, підвищують секрецію жовчі, збільшують діурез, зменшують ламкість і проникність капілярів. 

Протипоказання

Гіперчутливість до біологічно активних речовин препарату. Тромбофлебіт і схильність до нього, недостатність кровообігу, ендокардит, декомпенсований цукровий діабет, тяжкі захворювання нирок, жовчокам'яна хвороба. 

Діти

Препарат застосовують дітям від 1 року. 

Передозування

Повідомлення відсутні. 

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій

Невідома. 

Термін придатності

2 роки. Не застосовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці. 

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці у недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 градусів; приготовлений відвар - у прохолодному місці, не більше 2 діб. 

Категорія відпуску

Без рецепта.