Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

ЗЕСТ ОМЕГА КОНЦЕНТРАТ капсули, №30 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
ЗЕСТ ОМЕГА КОНЦЕНТРАТ
Інструкція із застосування ЗЕСТ ОМЕГА КОНЦЕНТРАТ капсули, №30

Зест омега інструкція із застосування

Характеристика

ЗЕСТ Омега Концентрат — джерело омега-3 ПНЖК з риб’ячого жиру.
Омега-3 ПНЖК відіграють важливу роль у підтримці здоров’я серця, серцево-судинної системи, нормального АТ, тонусу судин, нормального рівня згортання крові, сприяють зниженню ризику розвитку атеросклерозу та серцево-судинних захворювань. Омега-3 ПНЖК сприяють покращенню розумової діяльності, пам’яті та функції нервової системи, допомагають зміцнити імунну систему, сприяють підтримці здорової функції зору.
Ейкозапентаєнова кислота сприяє підтримці нормального рівня ТГ в сироватці крові, протидіє розвитку запальних процесів в організмі та оксидативному стресу, відіграє позитивну роль у підтримці здоров’я імунної та серцево-судинної систем.
Докозагексаєнова кислота є основною омега-3 ПНЖК у сірій речовині головного мозку, вона становить близько 15% всіх ПНЖК у лобній корі людини, справляє позитивний вплив на передачу нервових імпульсів та відіграє важливу роль у підтримці розумової діяльності, активації запам’ятовування та здатності до навчання.

Рекомендації з вживання

вживати як дієтичну добавку до раціону харчування, як додаткове джерело незамінних омега-3 ПНЖК — ейкозапентаєнової, докозагексаєнової кислот та вітаміну Е з метою створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму для підтримки здоров’я серця, серцево-судинної системи, тонусу та еластичності судин, нормалізації АТ та рівня ТГ і ХС в сироватці крові, підтримки стану імунної та нервової систем в межах норми. Сприяє покращенню розумової діяльності та пам’яті.
Вживати дорослим по 1 капсулі на добу під час прийому їжі.
Термін споживання — до 1 міс, подальше вживання слід узгоджувати з лікарем.
Перед початком вживання рекомендована консультація лікаря. Вживати в період вагітності або годування грудьми лише за призначенням лікаря.
Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід вживати як заміну повноцінного раціону харчування.
Дієтична добавка. Не є лікарським засобом.
Різноманітне та збалансоване харчування та здоровий спосіб життя важливі для вас.

Протипоказання

підвищена чутливість до окремих компонентів.

Умови зберігання

в упаковці при температурі 15–25 °С в сухому і недоступному для дітей місці.