Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Гентос® краплі оральні флакон-крапельниця 50 мл, №1 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
  • Аналоги
Гентос®
Форма випуску
Краплі оральні
Об'єм
50 мл
Сертифікат
UA/1971/02/01 від 21.02.2017

Гентос краплі оральні інструкція із застосування

Лікарська форма

Краплі оральні.

Прозора від жовтуватого до коричневато-оранжевого кольору рідина.

Фармакотерапевтична група

Комплексний гомеопатичний препарат.

Препарат Гентос® чинить комплексну лікувальну дію на урогенітальну систему.

Гентос відновлює фізіологічний баланс статевих гормонів: відновлює нейрогуморальну регуляцію у системі «гіпоталамус-гіпофіз-тестикули», сприяє нормалізації рівня тестостерону, 5α-дигідротестостерону та естрадіолу, усуває віковий андрогенний дефіцит.

Чинить антипроліферативну дію на простату: гальмує збільшення передміхурової залози і покращує роботу сечового міхура, відновлює нормальне сечовипускання (зменшує затримку та посилює струмінь сечі, полегшує процес спорожнення сечового міхура, знижує частоту сечовипускань, у тому числі в нічний час).

Впливає як на механічний (припинення розростання стромальної тканини), так і на динамічний компонент (нормалізація тонусу гладенької мускулатури детрузора та стінки сечового міхура) формування дизурії.

Відновлює резервуарну та евакуаторну функцію сечового міхура. Покращує мікроциркуляцію, венозний відтік у тканинах урогенітальної зони та зменшує застійні явища в органах малого таза. Зменшує виразність інфравезикальної обструкції, що спричинена набряком простати.

Чинить протизапальну, антиексудативну та протинабрякову дії, покращує кровообіг і зменшує застійні явища в органах малого таза, таким чином, усуває одну з основних причин розвитку та загострення простатиту, забезпечує профілактику запальних ускладнень у хворих на аденому.

У хворих на простатит препарат зменшує розлади сечовипускання, різі та біль при сечовипусканні, інтимній близькості.

Посилює кавернозний кровотік, покращує еректильну функцію у хворих на хронічний простатит та доброякісну гіперплазію передміхурової залози, зменшує ризик розвитку безплідності та імпотенції. Покращує склад секрету простати.

Протипоказання

Підвищена чутливість до будь-якого компонента препарату.

Спосіб застосування та дози

Дорослі та діти від 12 років: 10 крапель препарату у чистому вигляді або розведених в 1 столовій ложці води, приймати 3 рази на добу за 30 хвилин до або через 1 годину після вживання їжі.

На початку лікування, а також у випадках, що вимагають швидкого послаблення симптомів, рекомендований прийом препарату кожні півгодини-годину до 8 разів на добу до покращання стану, але не більше 3-х діб, після чого приймати 3 рази на добу.

Для посилення ефективності рекомендується потримати препарат деякий час у роті перед проковтуванням.

Курс лікування:

При гострому простатиті, гострому циститі курс лікування становить 2 тижні.

При доброякісній гіперплазії (аденомі) передміхурової залози, хронічному простатиті, хронічному циститі, атонії сечового міхура, хронічних порушеннях сечовипускання різного походження курс лікування — 3 місяці. При стабілізації стану можливий перехід на 1–2 разовий підтримуючий прийом.

Передозування

Компоненти препарату знаходяться у дуже високих розведеннях, тому ніяких токсичних або небажаних ефектів не повинно спостерігатися у випадку передозування.

Випадків передозування не було зареєстровано.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій

Препарат можна комбінувати з будь-якими лікарськими засобами та методами лікування.

При застосуванні Гентосу® у комплексній терапії разом з іншими препаратами рекомендовано дотримуватися 20-хвилинної перерви між прийомом лікарських засобів.

Термін придатності

5 років.

Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Умови зберігання

Зберігати у щільно закритому флаконі в оригінальній картонній упаковці при температурі не вище 30 °С у недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 20 або 50, або 100 мл у флаконах-крапельницях із темного скла, у картонній упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.