Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Траумель С мазь (Traumeel® S) (556708) - інструкція із застосування ATC-класифікація

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Аналоги
  • Діагнози
Траумель С мазь (Traumeel<sup>&reg;</sup> S)
Форма випуску
Мазь
Вага
50 г
Виробник
Сертифікат
UA/5934/01/01 від 19.05.2017

Траумель С мазь інструкція із застосування

Фармакологічні властивості

препарат має протизапальну, анальгезивну, протиексудативну, імуномоделюючу, репаративну дію, яка базується на активації захисних сил організму та нормалізації порушених функцій за рахунок речовин рослинного та мінерального походження, які входять до складу препарату.

Показання Траумель С мазь

спортивні та побутові травми (розтягнення, вивих, гематома, гемартроз, перелом), пологові травми. Запальні, мікротравматичні та дегенеративні процеси опорно-рухового апарату (тендовагініт, плечолопатковий періартрит, бурсит, артрит тазостегнового, колінного суглобів і суглобів стопи та кисті). Запальні процеси шкіри.

Застосування Траумель С мазь

дорослим та дітям від народження мазь наносити тонким шаром на місце травми чи запалення 2–3 рази на добу. При гострих травмах — до 5–6 разів на добу. Мазь можна втирати легкими рухами чи накладати під пов’язку. Можна вводити з фонофорезом.
Курс лікування — 2–4 тиж.
Діти. Препарат рекомендований для застосування у дітей від народження за призначенням лікаря.

Протипоказання

підвищена чутливість до одного з активних компонентів або допоміжних речовин, до арніки, ромашки, деревію чи до інших рослин родини айстрових (складноцвітих).

Побічна дія

у дуже поодиноких випадках можуть спостерігатися реакції гіперчутливості або місцеві алергічні реакції (шкірні висипання, кропив’янка, запалення шкіри, почервоніння, припухлість та свербіж), у разі появи яких застосування препарату необхідно припинити. Цетилстеариловий спирт може спричинити місцеві шкірні реакції (контактний дерматит).

Особливості застосування

не наносити мазь на великі ділянки.
Після нанесення мазі помити руки для уникнення контакту з очима, слизовими оболонками, відкритими ранами або пошкодженими ділянками шкіри.
У разі збереження симптомів чи погіршенні стану необхідно проконсультуватися з лікарем.
Застосування у період вагітності або годування грудьми. Через відсутність достатнього задокументованого досвіду препарат можна застосовувати в період вагітності та годування грудьми тільки після консультації з лікарем.
Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні транспортними засобами або іншими механізмами. Невідома.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами

випадки взаємодії невідомі. За призначенням лікаря препарат можна комбінувати з іншими лікарськими засобами та методами лікування.

Передозування

не відзначалося.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці за температури не вище 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці!