Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Гліцин 100 таблетки 0,25 г, №50 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
  • Аналоги
Гліцин 100
Форма випуску
Таблетки
Дозування
0,25 г
Кількість штук в упаковці
50 шт.
Виробник
Фармаком
Міжнародна назва

Гліцин інструкція із застосування

Показання до застосування

Додаткове джерело гліцину, сприяє нормалізації функціонування нервової системи, підвищенню витривалості при фізичних та розумових навантаженнях, покращенню психоемоційного стану та сну. Має м’які заспокійливі властивості.

Склад

Гліцин — 100,0 мг, молочна сироватка — 100,48 мг, МКЦ — 37,5 мг, кальцію стеарат — 7,5 мг, аеросил — 2,5 мг, вітамін В6 — 1,51 мг, вітамін В1 — 0,51 мг, вітамін В12 — 1,1 мкг.

Опис діючих речовин

Гліцин (амінооцтова кислота) має властивості регулятора обміну речовин, необхідний для діяльності центральної нервової системи, покращує метаболічні процеси в тканинах мозку, підвищує розумову працездатність. Гліцин сповільнює процес дегенерації м’язів, надає позитивний вплив при м’язовій дистрофії. Має м’яку заспокійливу дію, важливий при стресах і психоемоційному напруженні.

Вітамін В6 (піридоксин) необхідний для нормального функціонування центральної і периферичної нервової систем, приймає активну участь в обміні амінокислот. Нестача вітаміну В6 у діабетиків погіршує чутливість клітин організму до інсуліну.

Вітамін В1 (тіамін) забезпечує нормальний обмін вуглеводів у печінці, головному мозку та інших тканинах, бере участь в обміні жирів і білків, поліпшує стан нервової системи і нервово-м’язового апарату, зміцнює імунітет, покращує роботу печінки. Корисний для профілактики діабетичних ускладнень — нейропатії, ретинопатії, нефропатії.

Вітамін В12 (ціанокобаламін) має високу біологічну активність, необхідний для нормального кровотворення, сприятливо впливає на функцію печінки і нервової системи, активує обмін вуглеводів і жирів.

Спосіб застосування

Дорослим і дітям старше 12 років призначають по 1 таблетці 1–3 рази на добу протягом 7–30 днів, дітям з 6 до 12 років — по 1 таблетці 2 рази на добу.

При порушеннях сну призначають по 1 таблетці за 20 хвилин до сну або безпосередньо перед сном. Перед застосуванням проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність. період лактації, діти до 6 років.

Форма випуску

Таблетки по 250 мг № 50.

Термін придатності

36 місяців.