Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Глюквамін (Glucvamin) (321574) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Глюквамін (Glucvamin)
Форма випуску
Капсули
Кількість штук в упаковці
60 шт.
Сертифікат
05.03.02-04/15596 від 10.04.2015

Глюквамін інструкція із застосування

Характеристика

дієтична добавка може бути рекомендована як додаткове джерело D-глюкозаміну гідрохлориду, N-ацетил-D-глюкозаміну та кверцетину при хронічних процесах, що призводять до деструктивних змін хрящової тканини, обмеженій рухливості суглобів, підвищеному навантаженні на суглоби (надмірна маса тіла, заняття спортом та інші інтенсивні фізичні навантаження), травмах суглобів або сухожиль.
Глюкозамін бере участь у формуванні суглобового хряща, сухожиль, зв’язок та суглобової рідини. Його наявність необхідна для синтезу глікозаміногліканів (хондроїтину) та протеогліканів, які, в свою чергу, відповідають за пружність та витривалість суглобового хряща. Додаткове вживання глюкозаміну гальмує процеси руйнування хрящової тканини і захищає її від пошкодження.
N-ацетил-D-глюкозамін — метаболіт (похідний) глюкозаміну, бере участь в утворенні гіалуронової кислоти. Гіалуронова кислота — важливий компонент синовіальної суглобової рідини, склоподібного тіла ока, багатьох біологічних рідин, у великій кількості знаходиться в шкірі, забезпечуючи механічну міцність та пружність органів, еластичність їх сполучень. Завдяки властивості гіалуронової кислоти зв’язувати молекули води забезпечується в’язкість суглобової рідини, що, в свою чергу, зменшує тертя між суглобовими поверхнями, тим самим захищаючи їх від зносу і пошкоджень та сприяє амортизації рухів.
Одночасне застосування глюкозаміну та N-ацетил-D-глюкозаміну призводить до взаємного підвищення сумарного ефекту від дії цих компонентів та сприяє більш тривалому позитивному впливу при дегенеративно-дистрофічних процесах у суглобах або сухожиллях, обмеженій рухливості суглобів, менопаузі та похилому віці, створюючи оптимальні дієтологічні умови функціонування опорно-рухового апарату.
Кверцетин — біофлавоноїд, який як антиоксидант перехоплює руйнівні частки, відомі як вільні радикали, що запускають процес апоптозу (загибелі) клітин хрящової тканини. Кверцетин сприяє зменшенню запалення, оновленню кісткової тканини, попередженню ерозивно-виразкових уражень стравоходу шлунка та дванадцятипалої кишки, викликаних прийомом НПЗП.
Поєднання кверцетину з глюкозаміном та N-ацетил-D-глюкозаміном призводить до взаємного посилення їх протизапальних властивостей.
Глюквамін — комплексна дієтична добавка, яка сприяє зниженню інтенсивності запалення; сповільненню руйнування хряща; відновленню хрящової тканини; поліпшенню рухливості суглобів; зменшенню вираженості негативної дії НПЗП.
При тривалому використанні протизапальних та знеболювальних препаратів додаткове застосування Глюкваміну дозволяє запобігти розвитку метаболічного руйнування хряща.

Рекомендації з вживання

дорослим по 1 капсулі 3 рази на добу, незалежно від прийому їжі, запиваючи достатньою кількістю води.
Курс вживання 6–8 тиж, за необхідності курс можна повторити через 2–3 міс. Перед споживанням рекомендована консультація лікаря.
Не рекомендовано при підвищеній чутливості до окремих компонентів продукту, в період вагітності, годування груддю, дітям віком до 18 років.
Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість капсул для щоденного споживання.
Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 30 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.