Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Ламінарія (Laminaria) (319245) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Ламінарія (Laminaria)
Ціна в місті Київ
від 49,40 до  76,25 грн
Без рецепта
Форма випуску
Таблетки
Дозування
250 мг
Кількість штук в упаковці
50 шт.
Виробник
Красота та Здоров'я

Ламінарія інструкція із застосування

Показання до застосування

Додаткове джерело природного йоду. Сприяє покращенню функціонального стану щитовидної залози, нормалізації обміну речовин.

Склад

Ламінарії екстракт — 5,0 мг, допоміжні речовини.

Опис діючих речовин

Ламінарія (морська капуста) — бура водорість, яка є найбагатшим природним джерелом йоду, необхідного для синтезу гормонів щитовидної залози — тироксину і трийодтироніну, і нормального її функціонування. Фізіологічна роль гормонів щитовидної залози дуже велика: контроль за інтенсивністю основного обміну, вплив на водно-сольовий, жировий і вуглеводний обміни.

Як гормони, тироксин і трийодтиронін знаходяться в постійному зв’язку з іншими залозами внутрішньої секреції, особливо з гіпофізом і статевими залозами, регулюють діяльність мозку, нервової і серцево-судинної систем, стимулюють ріст і розумовий розвиток дитини. Регулярний прийом ламінарії сприяє зниженню ризику розвитку захворювань щитовидної залози, ендемічного зобу і пов’язаних з ними порушень, викликаних нестачею йоду в організмі. Крім йоду, ламінарія багата білковими речовинами, вітамінами, макро- і мікроелементами, альгінової кислотою та її солями, манітом, полісахаридами та ін. біологічно активними сполуками, які надають позитивний вплив на організм в цілому. Клітковина ламінарії сприяє зниженню вмісту холестерину в крові, що є прекрасною профілактикою атеросклерозу. Біологічно активні сполуки ламінарії також надають подразнюючу дію на рецептори слизової оболонки кишечника і легкий послаблюючий ефект.

Спосіб застосування

Дорослим по 1 таблетці один раз на день під час прийому їжі. Курс прийому — один місяць, в подальшому тривалість застосування і можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, лактація, діти до 14 років.

Форма випуску

Таблетки по 200 мг № 50.

Термін придатності

24 місяці.