Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Акулячий хрящ (Shark cartilage) (319170) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Акулячий хрящ (Shark cartilage)
Форма випуску
Капсули
Дозування
500 мг
Кількість штук в упаковці
30 шт.
Виробник
Доктор Хелсі

Акулячий хрящ інструкція із застосування

Склад

Глюкозаміну сульфат — 250,0 мг, хондроїтину сульфат акулячого хряща — 100,0 мг, екстракт босвелії — 50,0 мг, екстракт куркумина — 50,0 мг, лактоза, мальтодекстроза, кальцію стеарат.

Спосіб застосування

Дорослим по 1 капсулі 2 рази на день під час їжі, запиваючи водою. Курс застосування до 30 днів, в подальшому термін споживання та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

В даний час захворювання суглобів за поширеністю випередили онкологічні, серцево-судинні, діабет і туберкульоз разом узяті. Існує близько сотні захворювань суглобів, причому після досягнення 50-річного віку практично кожен страждає артритом, артрозом або іншим суглобовим захворюванням. На жаль, суглобові захворювання виникають не тільки у літніх. Ті молоді люди, у яких є сімейна схильність до суглобових захворювань, які перенесли травму або інфекційне захворювання, мають зайву вагу або надмірно навантажують свої суглоби, теж входять до групи ризику. І часто перші ознаки хвороби виникають у них уже в 30-річному віці.

Незалежно від причини, при будь-якому захворюванні суглобів виникає запалення і руйнується хрящ, причому, якщо переважає руйнування, процес називається артрозом, а якщо запалення — артритом.

Застосовувані до сих пір лікарські засоби, в тому числі нестероїдні протизапальні препарати, мають, на жаль, лише симптоматичним дією, тобто, тільки тимчасово усувають больовий синдром. Крім того, прийом нестероїдних протизапальних лікарських засобів може викликати важкі побічні реакції.

У зв'язку з цим найвищої уваги заслуговують препарати з акулячого хряща.Давно помічено, що акула — одне з найбільш фізично досконалих живих істот на планеті і донині викликає у людей і страх, і захоплення одночасно. Акули живуть на Землі вже більше 300 мільйонів років. Вони відомі своїм потужним кістяком, цілком складається з хряща, на який припадає 68% всього її ваги. Акулячий плавник в азіатських країнах вважається лікувальним делікатесом і вживається в їжу в зв'язку з його здібностями уповільнювати старіння і запобігати виникненню захворювань суглобів. Клінічні випробування в багатьох країнах світу підтвердили високу ефективність акулячого хряща проти артрозів і артритів. Крім того, вчених давно зацікавив той факт, що в результаті багаторазових експериментів над акулами в їх організмі жодного разу не було виявлено злоякісні пухлини. При цьому було визначено, що хрящ акули перешкоджає росту ракових клітин. Це свідчить про те, що акулячий хрящ має протипухлинну активність.

На основі цього цінного натурального продукту компанією HEALTHYCLOPEDIA LTD розроблений препарат «АКУЛЯЧИЙ ХРЯЩ» від болю суглобів, дія якого полягає в забезпеченні організму достатньою кількістю поживних речовин, необхідних для придушення запалення і відновлення хрящів і зв'язок. Це пояснюється доведеними цілющими властивостями і синергетическим ефектом комплексу хондропротекторов і рослинних протизапальних компонентів в його складі, що дозволяє ефективно проводити лікування суглобів.

Акулячий хрящ від болю суглобів покращує структуру і метаболізм в тканинах суглобів, зв'язок, хрящової тканини, кровоносних судинах. Володіє протизапальними властивостями, зміцнює імунну систему організму, має загальнозміцнювальну дію. Акулячий хрящ є хорошим джерелом низькомолекулярного хондроїтину сульфату, необхідного для регенерації хрящової тканини і вироблення синовіальної рідини в організмі людини, при різних метаболічних порушеннях в хрящової тканини або надмірному фізичному навантаженні на опорно-руховий апарат. Хондроїтину сульфат акулячого хряща оберігає від передчасного руйнування та стимулює утворення молекул хряща, а також сприяє відкладенню кальцію в кістках. Хондроїтину сульфат акулячого хряща має здатність збереження води в товщі хряща у вигляді водних порожнин. Мікропростори, так звані водні подушки, створюють хорошу амортизацію і поглинають удари, що в підсумку підвищує міцність сполучної тканини.

Лікувальна дія глюкозаміну сульфату обумовлена ​​тим, що він забезпечує будівельний матеріал для утворення нового хряща — захисної прокладки в суглобах, яка не дозволяє кісткам тертися один об одного при рухах, але яка зношується при артрозі. Глюкозамина сульфат сприяє регенерації пошкодженої хрящової тканини, зменшує біль і набряклість. На відміну від інших вуглеводів глюкозаміну сульфат йде не на отримання енергії, а на формування сполучної тканини хрящів, зв'язок, сухожиль, клапанів серця, синовіальної (суглобової) рідини, нігтів, волосся.

Тільки спільна дія хондроїтину і глюкозаміну сульфатів дозволяє вирішити всі проблеми, пов'язані зі зниженням болю і відновленням хрящової тканини, лікуванням судин.

Протизапальний ефект комплексного препарату «АКУЛЯЧИЙ ХРЯЩ» значно посилений рослинними екстрактами босвелії і куркумина, які більш ефективні і не токсичні в порівнянні з традиційними засобами даного призначення.

З дивного рослини босвелії, званої в Індії «борцем із запаленнями», отримують ладан, який приносить величезну користь — покращує кровопостачання суглобів, що особливо важливо при артритах, відновлює цілісність судин, істотно зменшує набряклості і больові відчуття.

Ефективний як засіб при лікуванні суглобів і від болю суглобів

Куркумін — активна речовина куркуми, тропічної рослини Південної і Південно-Східної Азії. Куркумін є потужним протизапальним засобом, природним антибіотиком, імуномодулятором. Він ефективний при запаленнях суглобів і внутрішніх органів. Куркумін приносить полегшення запалених тканин, він незамінний в якості союзника при боротьбі з артритом і іншими запальними захворюваннями.

Препарат «АКУЛЯЧИЙ ХРЯЩ», завдяки синергізму виключно натуральних компонентів, що входять до його складу, може прийматися при різних запальних захворюваннях опорно-рухового апарату, але найбільший ефект досягається в комплексній терапії та для профілактики остеохондрозів, остеоартрозів, артритів і навіть ревматоїдного артриту.

Препарат «АКУЛЯЧИЙ ХРЯЩ» стимулює природні регенеративні процеси і тим самим реально сприяє поліпшенню стану опорно-рухового апарату.

Застосування препарату «АКУЛЯЧИЙ ХРЯЩ» корисно також і тим, хто хоче зберегти здоров'я своїх суглобів і захистити їх від різних факторів ризику, включаючи підвищені навантаження.

Рекомендації щодо застосування акулячий хрящ як допоміжний засіб від болю суглобів:

Завдяки комплексу хондропротекторов і природних протизапальних компонентів препарат «АКУЛЯЧИЙ ХРЯЩ» показаний при запальних і дегенеративно-дистрофічних захворюваннях периферичних суглобів і хребта (остеоартроз, остеохондроз, спондилоартроз та ін.); остеопорозі, остеопатії і хондропатії, хондромаляція, пародонтопатии; для профілактики і лікування пошкоджень суглобів внаслідок фізичних перевантажень (у тому числі спортивних травм); в періоді реконвалесценції після переломів кісток (для прискорення утворення кісткової мозолі).