Все аптеки Украины

Зест вітамін D3 4000 МО (Zest® vitamin D3 4000 IU) (569991) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Зест вітамін D3 4000 МО (Zest<sup>&reg;</sup> vitamin D3 4000 IU)

Зест вітамін D3 4000 МО інструкція із застосування

Характеристика

сприяє підтриманню здоров’я кісток, м’язів та імунної системи за рахунок вітаміну D3 4000 IU (МО) у cкладі.
Вітамін D3 сприяє засвоєнню кальцію та фосфору, підтриманню нормального рівня кальцію в крові, зниженню ризику розвитку остеопорозу. Вітамін D3 відіграє важливу роль у забезпеченні мінеральної щільності, нормальної функції та міцності кісток та зубів, функціонуванні м’язів, підтриманні м’язового тонусу та сили скорочень м’язів, сприяє покращенню координації рухів та підтриманню рівноваги. Вітамін D3 бере участь у підтриманні здоров’я імунної та нервової систем, відіграє роль у процесі поділу клітин.

Рекомендації з вживання

вживати як дієтичну добавку до раціону харчування, як додаткове джерело вітаміну D3 з метою оптимального засвоєння кальцію та фосфору, забезпечення фізіологічної функції імунної та нервової систем, підтримання кісток, зубів та м’язів; при вегетаріанській або низькокалорійній дієті; неповноцінному сні; у похилому віці.
Вживати дорослим по 1 капсулі на добу під час їди. Термін споживання узгоджувати з лікарем. Подальші курси та періодичність повторних курсів визначає лікар індивідуально.
Європейське відомство з безпеки харчових продуктів (EFSA) встановило максимально допустимі значення для добової дози споживання вітаміну D: діти віком 11–17 років та дорослі — 100 µg (мкг) (4000 IU (МО)).
Різноманітне та збалансоване харчування та здоровий спосіб життя важливі для вас.
Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід вживати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед початком споживання рекомендована консультація лікаря.
Зест Вітамін D3 4000 IU (МО) не призначений для вживання дітям.
Не є лікарським засобом. Дієтична добавка. З підсолоджувачами.

Протипоказання

підвищена чутливість до окремих компонентів; ниркова недостатність, захворювання та/або стани, пов’язані з гіперкальціємією та/або гіперкальціурією; сечокам’яна хвороба; гіпервітаміноз D.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці при температурі 15–25 °С в сухому і недоступному для дітей місці.