Все аптеки Украины

Селекап (Selecap) (563184) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Селекап (Selecap)

Селекап інструкція із застосування

Характеристика

селен відіграє значну роль у життєдіяльності організму людини. Він включений в селенопротеїни, таким чином підтримуючи системи антиоксидантного захисту. Селенопротеїни беруть участь у метаболізмі гормонів щитовидної залози, контролюють репродуктивнe функцію та виявляють нейропротекторну дію. Деякі з селенопротеїнів мають значну антиоксидантну активність, сприяючи антиоксидантному захисту щитовидної залози за рахунок виведення вільних радикалів кисню, що утворюються при виробленні тиреоїдних гормонів. Входячи до складу йодтироніндейодинази, селен також відіграє важливу роль у метаболізмі гормонів щитовидної залози.
Багато досліджень підтвердили ключову роль селену у підтримці імуноендокринної функції, метаболізму та клітинного гомеостазу.
Норма добового вживання селену, згідно з рекомендаціями ВООЗ, для дорослих становить 50–200 мкг.
Низький рівень селену асоціюється з підвищеним ризиком смертності, поганою імунною функцією, зниженням когнітивних функцій і дизфункцією щитовидної залози.

Рекомендації з вживання

добавка дієтична до раціону харчування — джерело селену; сприяє нормалізації функціонування імунної системи та щитоподібної залози, захисту клітин від оксидативного стресу; позитивно впливає на репродуктивну систему; підтримує у нормальному стані волосся та нігті.
Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Рекомендовано вживати: дорослим по 1 капсулі 1 раз на день під час або після прийому їжі, запити водою. Термін вживання — 1 місяць. За рекомендацією лікаря кількість та термін вживання може бути змінено. Не перевищувати рекомендовану добову кількість.
Перед вживанням слід проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність та жінки, які годують немовля, діти до 14 років.

Умови зберігання

зберігати в упаковці виробника за температури від 0–25 °С у захищеному від потрапляння прямих сонячних променів місці при відносній вологості повітря не вище за 75%.