Ентерол® Імуно (Enterol Immuno)
Склад: 1 капсула містить: пробіотичного штаму Сахароміцети буларді CNCM I-745 (ліофілізовані клітини) — не менше 2 × 109 (2 мільярдів) КУО, вітаміну С (у вигляді аскорбінової кислоти) — 60 мг, вітаміну D3 (у вигляді холекальциферолу) — 10 мкг (400 МО), цинку (у вигляді глюконату цинку безводного — 10 мг;
допоміжні речовини: лактоза, сахароза, аскорбат натрію, тригліцериди із середнім ланцюгом, діоксид кремнію, DL альфа-токоферол, модифікований харчовий крохмаль;
капсула: гідроксипропілметилцелюлоза (одержувана з соснової кори).
рекомендована як додаткове джерело вітамінів С , D3 та макроелемнту цинку. Сприяє відновленню балансу мікрофлори кишечнику, зокрема при його порушенні внаслідок лікування антибіотиками; сприяє підвищенню імунітету та опірності організму до інфекцій. Має антиоксидантні та антитоксичні властивості.
Перед вживанням рекомендована консультація лікаря.
Спосіб та термін вживання: дорослим: по 1–2 капсули 1 раз на добу, після основного прийому їжі, з 1-го дня прийому антибіотиків протягом усього курсу лікування та протягом 14 днів після закінчення прийому антибіотиків.
Застереження при вживанні: підвищена чутливість до складових, діти до 15 років, вагітність і годування груддю.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати рекомендованої добової кількості.
Містить лактозу. Не вживати за наявності: рідкісних рідкісними спадкових форм непереносимості галактози, недостатністю лактази або синдрому глюкозо-галактозної мальабсорбції.
в сухому, захищеному від світла при температурі не вище 25 °C.
Зберігати у недоступному для дітей місці.