Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Брейнаксон Віта® таблетки 400 мг, №30 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
Брейнаксон Віта®
Інструкція із застосування Брейнаксон Віта® таблетки 400 мг, №30

Брейнаксон Віта інструкція із застосування

Рекомендації з вживання

Брейнаксон Віта® може бути рекомендований в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело поживних речовин - вітамінів В1, В6, В12 та цитидин-5-дифосфохоліну.
Складові Брейнаксон Віта® сприяють підтримці нормального функціонування нервової системи.
Цитиколін легко гідролізується при прийомі внутрішньо, розщеплюючись до холіну та цитидину, що забезпечує організм джерелом холіну. Це попередник нейромедіагора ацетилхоліну, який підтримує когнітивні функції: пам’ять, концентрацію, увагу, навчання та розумову діяльність.
Вітаміни В1, В6 та В12 сприяють зниженню втоми та втомлюваності, нормальній роботі нервової системи та нормальній психічній діяльності.
Спосіб вживання та рекомендована добова кількість: по 1 таблетці 1–2 рази на добу запиваючи водою або за рекомендацією лікаря.
Термін споживання: тривалість споживання узгоджувати з лікарем.
Застереження до споживання: Брейнаксон Віта® не рекомендується вживати разом з ліками, що містять центрофеноксин; при індивідуальній гіперчутливості до основних складових речовин; вагітним жінкам або жінкам, які годують груддю. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь–яких хвороб, не повинен використовуватися як заміна повноцінному раціону харчування. Не перевищувати рекомендовану добову кількість. Не вживати після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці.
Перед споживанням обов’язкова консультація лікаря.

Умови зберігання

Зберігати у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °С.
Термін придатності: краще спожити до кінця дати зазначеної на упаковці; термін придатності — 24 місяці від дати виробництва.

Категорія відпуску. Без рецепту.
Найменування виробника: Тантус Сп. з о.о., вул. Грюнвальдська 39А, 05-800 Прушкув, Польща на замовлення ЕмергоФарм Сп. з о.о. Сп. К. вул. Яна Цішевського 15, 02-777 Варшава, (Кен Центр), Польща.