Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Ісландіка™ сироп з ісландським мохом (Islandica™ syrop with Iceland moss) (559463) - інструкція із застосування Медичні вироби

  • Інструкція
Ісландіка™ сироп з ісландським мохом (Islandica™ syrop with Iceland moss)
Ціна в місті Київ
Без рецепта
Інструкція із застосування Ісландіка™ сироп з ісландським мохом сироп 125 мл, №1
Форма випуску
Сироп
Об'єм
125 мл
Виробник
Сертифікат
PR.378-21 від 19.08.2021

Ісландіка™ сироп з ісландським мохом інструкція із застосування

Характеристика

Ісландіка™ сироп з ісландським мохом — це медичний виріб у формі сиропу, який покриває слизову оболонку ротової порожнини та горла, голосових зв’язок, створюючи мукоадгезивну плівку, яка захищає від подразнюючих зовнішніх факторів (наприклад, бактерій, вірусів).
Медичний виріб містить натуральні екстракти ісландського моху, мальви та липи, багатий слизоутворюючими речовинами, які покривають ротову порожнину, горло та голосові зв’язки, захищаючи та покриваючи чутливі нервові закінчення, що викликають біль у горлі та кашльовий рефлекс. Гіалуронат натрію (компонент, що утворює плівку), який міститься у медичному виробі, додатково інтенсивно зволожує суху і подразнену слизову оболонку, приносячи полегшення. Завдяки вищевказаним властивостям інгредієнтів Ісландіка™ сироп з ісландським мохом захищає горло та відновлює баланс подразненої та сухої слизової оболонки, а також заспокоює симптоми, пов’язані із сухим кашлем та захриплістю голоса.
Медичний виріб містить у своєму складі натуральні концентрати соків яблука та чорноплідної горобини і не містить цукру, додаткових підсолоджувачів та штучних барвників, тому його можна безпечно використовувати тривалий час.
Сироп безпечний для дорослих та дітей старше 1 року.
Медичний виріб Ісландіка™ сироп з ісландським мохом використовується для належного захисту та зволоження слизової оболонки ротової порожнини, горлата голосових зв’язок. Медичний виріб покриває та зволожує слизові оболонки, зменшує відчуття сухості, першіння, болю в горлі, особливо при ковтанні. Він також полегшує симптоми сухого кашлю та захриплості голосу.

Рекомендації по використанню

Сироп рекомендується використовувати:
– для підтримки під час лікування запалень у ротовій порожнині та горлі різної етіології, включаючи фарингіт, тонзиліт, афтоз,
– для полегшення симптомів сухого кашлю та захриплості голосу,
– у випадку осіб, які перевантажують голосові зв’язки (викладачі, співаки, лектори, диктори тощо)
– у осіб із сухістю у ротовій порожнині,
– у осіб, особливо схильних до впливу шкідливих зовнішніх факторів, таких як сухе, кондиціоноване холодне або забруднене повітря.
Спосіб застосування:
Медичний виріб для перорального застосування. Перед використанням добре струсіть. Наповніть мірну чашку, що міститься в упаковці, відповідною кількістю сиропу, а потім повільно його випийте. Для дітей віком від 1 року. Медичний виріб слід використовувати під наглядом дорослих.
Медичний виріб слід використати протягом 1 місяця з моменту відкриття.
У сиропі може з’явитися невеликий осад, що є природним процесом для продуктів, які містять рослинні екстракти.
Медичний виріб не слід використовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці, а також у випадку пошкодження безпосередньої упаковки. У разі сумнівів або коли симптоми зберігаються більше 7 днів, зверніться до лікаря.
Дозування:
Діти від 1 до 3 років: 10 мл сиропу 3 рази на добу Діти від 3 до 10 років: 15 мл сиропу 3 рази на добу.
Дорослі та діти старше 10 років: 20 мл сиропу 3 рази на добу.
Не приймати більше, ніж рекомендована добова доза У разі передозування та появи будь–яких тривожних симптомів, зв’яжіться зі своїм лікарем.

Протипоказання

Підвищена чутливість (алергія) до інгредієнтів продукту. У разі виникнення алергічних реакцій необхідно звернутися до лікаря.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці при температурі 15–25 °С.