Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Траумель С гель (Traumeel® S gel) (556707) - інструкція із застосування ATC-класифікація

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Аналоги
  • Діагнози
Траумель С гель (Traumeel<sup>&reg;</sup> S gel)
Форма випуску
Гель
Вага
50 г
Виробник
Сертифікат
UA/5934/04/01 від 12.06.2017

Траумель С гель інструкція із застосування

Фармакологічні властивості

препарат має протизапальну, аналгезивну, протиексудативну, імуномоделюючу, репаративну дію, яка базується на активації захисних сил організму та нормалізації порушених функцій за рахунок речовин рослинного та мінерального походження, що входять до складу препарату.

Показання Траумель С гель

для тимчасового зменшення вираженості болю в суглобах; при симптомах, пов’язаних з травмами (спортивні травми, розтягнення зв’язок, синці); для лікування запальних процесів опорно-рухового апарату та шкіри (наприклад «тенісний» лікоть).

Застосування Траумель С гель

дорослим та дітям від народження гель наносити тонким шаром на уражені ділянки 1–2 рази на добу або, у разі необхідності, частіше. Зазвичай 1 см Траумель С Гелю покриває приблизно поверхню 10 см × 10 см (10 см2).
Тривалість лікування визначає лікар індивідуально залежно від ефективності терапії. Середній період лікування становить 10 днів.
Діти. Препарат рекомендований для застосування у дітей від народження за призначенням лікаря.

Протипоказання

підвищена чутливість до одного або більше активних компонентів або допоміжних речовин, до арніки, ромашки, деревію звичайного або до інших рослин родини айстрових (складноцвітих).

Побічна дія

зрідка можуть спостерігатися реакції гіперчутливості або місцеві алергічні реакції (шкірні висипання, кропив’янка, запалення шкіри, почервоніння, набряк чи свербіж), у разі виникнення яких застосування препарату необхідно припинити.

Особливості застосування

не наносити гель на великі ділянки.
У разі збереження симптомів або погіршення стану необхідно проконсультуватися з лікарем.
Застосування у період вагітності або годування грудьми. Токсичність у період вагітності або годування грудьми гомеопатично розведених речовин, що входять до складу цього лікарського засобу, не встановлена.
Препарат можна застосовувати у період вагітності або годування грудьми тільки після консультації з лікарем.
Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні транспортними засобами або іншими механізмами. Випадки впливу невідомі.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами

випадки взаємодії невідомі. За призначенням лікаря препарат можна комбінувати з іншими лікарськими засобами та методами лікування.

Передозування

випадків передозування не відзначали.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці за температури не вище 30 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці!