Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
Медичні виробиЗасоби особистої гігієниЗасоби для інтимної гігієниМастрелле Флора Плюс душ вагінальний (Mastrelle Flora Plus vaginal douche)

Мастрелле Флора Плюс душ вагінальний (Mastrelle Flora Plus vaginal douche) (556588) - інструкція із застосування Медичні вироби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Мастрелле Флора Плюс душ вагінальний (Mastrelle Flora Plus vaginal douche)
Форма випуску
Душ вагінальний
Кількість штук в упаковці
10 шт.
Виробник

Мастрелле Флора Плюс душ вагінальний інструкція із застосування

Характеристика

здорова вагінальна флора складається в основному (на 50–90%) з паличок Дедерлейна, до складу яких входять різні штами лактобактерій. На поверхні слизової оболонки піхви лактобактерії утворюють біоплівку, яка захищає піхву від патогенних мікроорганізмів. Коли кількість лактобактерій зменшена або вони відсутні, можливе надмірне збільшення кількості інших мікроорганізмів, що може викликати розлади. Більшість урогенітальних інфекцій виникає в результаті дисбалансу вагінальної мікрофлори. В основному вагініт супроводжується такими симптомами, як рясні виділення, різкий запах, свербіж, біль, подразнення та дискомфорт під час статевого акту.
рН піхви у жінок репродуктивного віку коливається в межах 3,5–4,5. Показано, що сперма діє як потужний залужнювальний агент, який знижує кислотність піхви та зумовлює підвищення pH (pH=6–7) протягом декількох годин після статевого акту.
Завдяки нейтралізації кислотності піхви створюється сприятливе середовище для розвитку патогенних мікроорганізмів.
Тому через наявність сперми в піхві природні захисні механізми нейтралізуються. Це пояснює, чому багато жінок після частих статевих контактів страждають від вагінального дискомфорту через зміну мікробіоти піхви.
Під час менструації вагінальне середовище є менш кислим (pH 6 або більше), тому що молочна кислота виводиться з піхви разом з менструальною кров’ю. Крім того, кількість лактобацил зменшується, тому що вони зв’язуються з менструальною кров’ю, а не залишаються в епітеліальних клітинах, які вкривають піхву. Тому менструація стає фактором ризику для балансу вагінальної екосистеми, що пояснює, чому багато жінок часто заявляють про вагінальний дискомфорт після менструації.
Вагінальний душ Мастрелле Флора плюс — це м’який інтравагінальний очищуючий засіб, який врівноважує вагінальну флору та рН та видаляє неприємні запахи та патологічні виділення бактеріального походження. Вагінальний душ Мастрелле Флора плюс швидко усуває свербіж і печіння, врівноважує рН піхви та відновлює піхвовий епітелій після менструації, а також видаляє виділення або залишки контрацептивних гелів після статевого акту.

Рекомендації по використанню

призначений до використання у таких випадках:
– загальна вагінальна гігієна;
– інтенсивна вагінальна гігієна при рясних виділеннях, різкому запаху, свербежу, подразненні та печінні;
– профілактика вагінальних інфекцій та допоміжний засіб при бактеріальних і грибкових інфекціях (кандидоз), для врівноваження вагінальної мікрофлори та рН;
– регенерація вагінального епітелію та відновлення рН піхви після менструального циклу;
– відновлення рН піхви та видалення виділень або залишків контрацептивних гелів після незахищеного статевого акту;
– вагінальна гігієна для жінок у період менопаузи.
Спосіб використання. Вміст одного саше розчиняють у 200–300 мл (ml) теплої води, в результаті чого виходить р-н з рН=3,5. За допомогою цього р-ну можна зробити внутрішнє спринцювання, використовуючи будь-який відповідний вагінальний іригатор. Частота спринцювань залежить від індивідуального стану піхви:
– для загальної гігієни піхви: одне саше вагінального душу Мастрелле Флора плюс на тиждень;
– для інтенсивної гігієни піхви, як допоміжний засіб при вагінальних інфекціях: одне саше вагінального душу Мастрелле Флора плюс 1–2 рази на добу протягом 5 днів;
– для видалення залишків вагінального супозиторія або вагінальної таблетки: одне саше вагінального душу Мастрелле Флора плюс за пів години до застосування нового вагінального супозиторія або вагінальної таблетки.
Особливі вказівки та запобіжні заходи при використанні
Вагінальний душ Мастрелле Флора плюс має здатність окислювати вагінальне середовище, в той час як сперма є залужнювальним агентом. Використання вагінального душу Мастрелле Флора плюс може знизити активність сперматозоїдів. Тому якщо жінка хоче завагітніти, не слід використовувати вагінальний душ Мастрелле Флора плюс після статевого акту. Вагінальний душ Мастрелле Флора плюс не можна використовувати для контрацепції.
Вагінальний душ Мастрелле Флора плюс можна використовувати в період вагітності та годування грудьми.

Протипоказання

підвищена чутливість до будь-якого з компонентів продукту.

Умови зберігання

при температурі не вище 25 °C в оригінальній упаковці, в недоступному для дітей місці.