Все аптеки Украины

Аргіс дуо (Argis duo) (475214) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Аргіс дуо (Argis duo)

Аргіс дуо інструкція із застосування

Склад

Склад:
активні інгредієнти: хлорофіліпту екстракт густий, у перерахунку на суху речовину — 0,025 г (g), хлоргексидину біглюконату — 0,016 г (g);
допоміжні речовини: полісорбат-80 (твін-80), поліетиленгліколь (ПЕГ) або інші основи, дозволені для використання — достатня кількість для отримання 1 засобу гігієни.

Характеристика

засіб гігієнічно-профілактичний, що сприяє підсиленню протизапальної та антисептичної дії.
Хлорофіліпту екстракт густий завдяки вмісту комплексу біологічно активних речовин може використовуватись як допоміжний засіб при запальних захворюваннях статевих органів у жінок (кольпіті, ендоцервіциті, ерозії шийки матки, ендометриті, аднекситі, свищах, розривах піхви).
Хлоргексидину біглюконат застосовується для запобігання венеричних захворювань (сифіліс, гонорея, трихомоніаз, хламідіоз, уреаплазмоз) та інфекційно-запальних ускладнень в акушерстві та гінекології (перед оперативним лікуванням гінекологічних захворювань, перед пологами і абортом, до і після встановлення внутрішньоматкової спіралі, до і після діатермокоагуляції шийки матки, перед внутрішньоматковими дослідженнями), а також для підсилення комплексного лікування бактеріального вагінозу, кольпіту, ерозій шийки матки.

Рекомендації по використанню

використовують вагінально по 1 засобу гігієни 1–2 рази на добу. Перед використанням рекомендована консультація лікаря.
Рекомендований термін використання: 5–10 діб, при необхідності курс можна повторити.
Особливості щодо використання: застосування під час вагітності та в період лактації можливе після консультації з лікарем.
Застереження при використанні: діти віком до 12 років, індивідуальна підвищена чутливість до складових компонентів.
Не є лікарським засобом.

Умови зберігання

в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі 0–25 °С та відносній вологості повітря не більше 75%, за 10–15 хв до використання необхідно покласти у холодильник.