Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Цинкоферол®-C (Zincoferol®-C) (392888) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Цинкоферол<sup>&reg;</sup>-C (Zincoferol<sup>&reg;</sup>-C)
Форма випуску
Капсули
Дозування
550 мг
Кількість штук в упаковці
30 шт.
Виробник

Цинкоферол -C інструкція із застосування

Характеристика

Цинкоферол®-С містить збалансовану комбінацію натуральних вітамінів та мінералів для повноцінної та фізіологічної роботи імунної системи без її надмірного перевантаження та стимуляції.
Цинкоферол®-С рекомендований до застосування для зниження ризику виникнення респіраторних захворювань під час піків сезонних інфекцій, перешкоджає виникненню ускладнень та прискоренню одужання.
Цинкоферол®-С:

  • сприяє покращенню захисних сил організму та зміцненню імунітету;
  • підтримує функції ендокринної, репродуктивної, опорно-рухової систем;
  • має антиоксидантні та загальнозміцнювальні властивості.

Ацерола (Malpighia emarginata), також відома як барбадоська вишня, є одним із найбагатших природних джерел аскорбінової кислоти у світі. Плоди ацероли містять вітаміну С в 50–10 разів більше, ніж апельсини чи лимони. Доведено, що вітамін С з ацероли засвоюється людиною краще, ніж синтетична аскорбінова кислота. Плоди ацероли також містять багато фітонутрієнтів, таких як фенольні сполуки каротиноїдів, антоціани та флавоноїди, що мають виражені антиоксидантні властивості і є синергістами аскорбінової кислоти.
Вітамін С (Vitamine C) (аскорбінова кислота) належить до групи водорозчинних вітамінів. Оскільки вітамін С не синтезується самостійно, дуже важливо забезпечити його постійне надходження до організму. Рівень вітаміну С у крові є маркером здоров’я. Аскорбінова кислота бере участь в окисно-відновних реакціях, регуляції вуглеводного та білкового обмінів і синтезі багатьох гормонів.
Вітамін С підвищує неспецифічну резистентність організму і нормалізує роботу імунної системи, захищає від вірусних і бактеріальних інфекцій: стимулює утворення імунних клітин, інтерферону й антитіл. Застосування аскорбінової кислоти скорочує тривалість перебігу гострих респіраторних вірусних інфекцій.
Вітамін D3 (Vitamine D3) (холекальциферол) належить до групи жиророзчинних вітамінів, що утворюється у шкірі людини під впливом ультрафіолетових сонячних променів. Вітамін D3 є одним із ключових вітамінів, який бере участь у багатьох обмінних процесах і впливає на майже всі органи та системи організму. Саме дефіцит вітаміну D3 є найбільш розповсюджений серед людей. У функціонуванні імунної системи вітамін D3 впливає на синтез лімфокінів — речовин, що забезпечують перебіг реакцій імунітету. Вітамін D3 сприяє засвоєнню кальцію та фосфору, підтримці нормального рівня кальцію в крові, зниженню ризику розвитку остеопорозу; відіграє важливу роль у забезпеченні мінеральної щільності, нормальної функції та міцності кісток та зубів, функціонуванні м’язів, підтримці м’язового тонусу та сили скорочень м’язів, сприяє покращенню координації рухів та підтримці рівноваги; бере участь у підтримці здоров’я ендокринної та нервової систем, відіграє роль у процесі поділу клітин.
Цинк (Zinc) є одним із найважливіших мікроелементів, входить до складу багатьох ферментних систем, що регулюють основні процеси обміну речовин, — вуглеводний та білковий. Цинк сприяє росту та розвитку клітин, правильному функціонуванню імунної системи та забезпеченню імунної відповіді, присмерковому зору, смаковим відчуттям та сприйняттю запаху; впливає на збереження нормального рівня вітаміну А в крові, подовжує час дії інсуліну та полегшує його накопичення; сприяє поліпшенню репродуктивної функції у чоловіків, необхідний для утворення нормальних сперматозоїдів; необхідний для нормальної функції шкіри, бере участь у процесах регенерації шкіри, секреції сальних залоз, росту нігтів та волосся.

Рекомендації з вживання

Цинкоферол®-С рекомендований як додаткове джерело натурального вітаміну С, D3 та цинку при їх дефіциті та для нормалізації функціонального стану імунної системи, у тому числі при застуді та інфекційних захворюваннях. Цинкоферол®-С сприяє підтриманню здорового функціонування ендокринної, репродуктивної та опорно-рухової систем, має антиоксидантні та загальнозміцнювальні властивості.
Вживати дорослим по 1 капсулі на добу з метою попередження виникнення респіраторних інфекцій та по 2 капсули на добу для пришвидшення одужання та попередження розвитку ускладнень під час сезонних інфекцій. Цинкоферол®-С слід вживати під час їди, запиваючи достатньою кількістю води.
Рекомендований курс вживання: 1–3 міс. За необхідності курс вживання може бути скориговано лікарем.
Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.
Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Без ГМО. Не є лікарським засобом.

Протипоказання

індивідуальна непереносимість компонентів, дитячий вік, період вагітності, годування грудьми, тяжкі захворювання нирок, гіпермагнезіємія, гіперкальціурія, тромбоз та гіпервітаміноз D3.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці при температурі 4–25 °С.