Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

КВАДЕВІТ® МЕМОРІ (QUADEVIT MEMORY) (363195) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
КВАДЕВІТ<sup>&reg;</sup> МЕМОРІ (QUADEVIT MEMORY)

КВАДЕВІТ МЕМОРІ інструкція із застосування

Характеристика

екстракт листя гінкго білоба — стимулює кровообіг, як в здорових, так і в ішемізованих тканинах серця і мозку; протидіє фактору агрегації тромбоцитів, запобігаючи закупорці судин; покращує метаболізм клітин мозку, діяльність нервової системи, функцію пам’яті та здатність до навчання; покращує кровообіг, регулює АТ у судинах; покращує діяльність серцево-судинної системи.
Вітамін А має позитивний вплив на функцію сльозових, сальних та потових залоз; підвищує стійкість до захворювань слизових оболонок дихальних шляхів та кишечнику; підвищує стійкість організму до інфекцій; стимулює регенерацію шкіри; є необхідним компонентом для нормальної функції сітківки ока.
Вітамін С — водорозчинний антиоксидант з потужною відновною дією. Підвищує неспецифічну резистентність організму.
Вітамін Е — запобігає перекисному окисненню ліпідів. Необхідний для біосинтезу гему та білків, процесів тканинного дихання, впливає на тонус та проникність судин.
Рутин — позитивно впливає на стінки кровоносних судин – зміцнює їх, сприяє згортанню крові, покращує кисневе кровопостачання, нормалізує АТ. Покращує обмін речовин, сприяє ефективній переробці жирів і засвоєнню вітамінів С та Е.
Вітаміни групи В (B1, B2, В3, B6 та В9) забезпечують нормальний перебіг багатьох видів обміну, у тому числі енергетичного. Важливі для функціонування нервової, травної систем, серцевої діяльності та ендокринних залоз. Беруть участь у процесах росту. Покращують функції печінки, сприяють інкреції інсуліну. Дефіцит або підвищена потреба в одному з вітамінів групи В зазвичай супроводжується нестачею решти вітамінів цієї групи, тому їх необхідно приймати в комплексі.
Селен — сприяє нейтралізації і виведенню з організму шкідливих і чужорідних речовин, важких металів (свинець, ртуть, кадмій); покращує роботу щитовидної залози; нормалізує обмін холестерину; бере участь у метаболічних процесах кісткової, серцево-судинної, імунної та травної систем; позитивно впливає на стан волосся.
Цинк — бере участь в реалізації біологічних функцій інсуліну, нормалізуючи жировий обмін, у кровотворенні, а також необхідний для нормального функціонування, підшлункової залози, сім’яних міхурів. Цинк оберігає шкіру від небезпечних вільних радикалів та пришвидшує процес її регенерації.

Рекомендації з вживання

використовувати в якості дієтичної добавки до раціону харчування з метою загальнозміцнюючої дії, для підвищення енергетичних ресурсів організму та надолуження дефіциту мікронутрієнтів при незбалансованому харчуванні.
Вживати: дорослим та дітям старше 14 років по 1-2 таблетки на добу. Тривалість курсу — 1–2 місяці.
Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.
Перед вживанням проконсультуватись з лікарем.
Застереження: індивідуальна чутливість до компонентів продукту.
Не вживати після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці.
Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.