Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Корвалтаб Метео (Corvaltab Meteo) (362750) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Корвалтаб Метео (Corvaltab Meteo)
Форма випуску
Капсули
Кількість штук в упаковці
30 шт.

Корвалтаб Метео інструкція із застосування

Характеристика

Корвалтаб Метео сприяє підтримці нормального функціонального стану серцево-судинної, ЦНС та периферичної нервової систем у осіб, що мають підвищену чутливість до різних видів атмосферних впливів, серед яких температура і вологість повітря, атмосферний тиск, швидкість вітру, опади, геомагнітна активність, електричне поле атмосфери та ін. Ефективне поєднання тонізуючих та адаптогенних властивостей складових поліпшує розумову діяльність та увагу, зменшує втому та сонливість, сприяє підвищенню працездатності та опірності організму до стресових ситуацій, фізичних навантажень, несприятливих впливів зовнішнього середовища, зміни погодних умов, у тому числі в осіб, що мають вегето-судинну дистонію, астенічні стани, емоційні розлади, неврастенії, та при зниженій розумовій та фізичній працездатності сприяє підтримці нормальної якості життя у метеозалежних «живих барометрів».

Рекомендації з вживання

дієтичну добавку рекомендовано вживати дорослим внутрішньо під час їди, не розжовувати та запивати достатньою кількістю води.
Перед вживанням необхідно проконсультуватись з лікарем!
Дієтична добавка Корвалтаб Метео призначена лише для дорослих. Добова доза становить по 1 капсулі на добу або за рекомендацією лікаря.
Термін вживання визначає лікар індивідуально.
Дієтична добавка Корвалтаб Метео не призначена для лікування, не має вживатися як заміна повноцінного раціону харчування. Перед використанням рекомендована консультація лікаря.
Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Містить кофеїн.

Протипоказання

не слід вживати особам із гіперчутливістю до компонентів дієтичної добавки, підвищеним АТ, порушеннями сну, в разі схильності до кровотечі. Дієтична добавка не рекомендована жінкам під час вагітності та лактації, дітям до 18 років, а також особам з підвищеною нервовою збудливістю.

Умови зберігання

у недоступному для дітей місці, в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С.