Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

ПРОСТАТИДИН ПЛЮС (PROSTATIDIN PLUS) (361790) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
ПРОСТАТИДИН ПЛЮС (PROSTATIDIN PLUS)
Форма випуску
Супозиторії ректальні
Кількість штук в упаковці
10 шт.
Виробник
Сертифікат
602-123-20-1/27515 від 20.06.2018

ПРОСТАТИДИН ПЛЮС інструкція із застосування

Характеристика

оптимальне поєднання компонентів сприяє покращенню функціонального стану передміхурової залози, сім’яних міхурців, сечового міхура та мікроциркуляції в тканинах передміхурової залози; поліпшенню показників спермограми; покращенню кровопостачання та зменшенню застійних явищ в органах малого таза у жінок та чоловіків; відновленню слизових оболонок піхви та епітелію шийки матки; зниженню інтенсивності запальних процесів у жіночих статевих органах; підвищенню дії антибактеріальних, антимікробних, протигрибкових та противірусних засобів; відновленню слизової оболонки прямої кишки.

Рекомендації по використанню

використовується в якості гігієнічно-профілактичного засобу для профілактики захворювань передміхурової залози; зниження інтенсивності запалення при хронічних простатитах, уретритах та везикулітах різної етіології; для покращення фертильності у чоловіків; для профілактики запальних процесів жіночих статевих органів перед гінекологічними операціями, установкою спіралей та в післяопераційний період; для підвищення ефективності дії антибактеріальних, противірусних, протигрибкових та протимікробних препаратів; для покращення загоєння та зменшення вираженості симптомів при анальних тріщинах та геморої.
Перед використанням супозиторія необхідно:
– по лінії перфорації блістерної упаковки відірвати 1 супозиторій у первинній упаковці;
– далі необхідно потягнути за краї плівки, розриваючи її в різні боки, і звільнити супозиторій від первинної упаковки.
При ректальному використанні супозиторій вводять глибоко в пряму кишку після її випорожнення; при вагінальному використанні супозиторій вводять глибоко в піхву.
Якщо лікар не призначив інакше, то використовують по 1–2 супозиторії на добу протягом 10–20 діб. За необхідності курс слід повторити.

Протипоказання

індивідуальна підвищена чутливість до продуктів бджільництва (у тому числі прополісу) чи до інших компонентів продукту.

Побічна дія

іноді можливі алергічні реакції на компоненти продукту, свербіж, відчуття печіння. За наявності алергічних реакцій засіб необхідно відмінити та звернутися до лікаря.

Умови зберігання

при температурі не вище 25 °С.