Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

СЕЛФІК-ЦИНК (SELFIC-ZINC) (361708) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
СЕЛФІК-ЦИНК (SELFIC-ZINC)
Форма випуску
Капсули
Дозування
100 мг
Кількість штук в упаковці
20 шт.
Виробник

СЕЛФІК-ЦИНК інструкція із застосування

Характеристика

Селфік-Цинк може бути рекомендований як додаткове джерело життєздатних бактерій та цинку до раціону харчування. Сприяє нормалізації мікрофлори кишечнику при дисбіотичних разладах (запор, діарея, метеоризм тощо), за наявності діареї іншого походження; при алергічних станах; порушеннях режиму харчування; частих стресах. Може застосовуватися для запобігання виникненню дисбактеріозу, антибіотикасоційованої діареї, діареї мандрівника. Підвищує імунітет та покращує обмін речовин. Має загальнозміцнювальні властивості.

Рекомендації з вживання

спосіб застосування та рекомендована добова доза: дорослим та дітям віком старше 3 років вживати по 1 капсулі два рази на добу перед їдою. Якщо дитина не може проковтнути капсулу, її вміст необхідно змішати з чайною ложкою кип’яченої води, соку або молока кімнатної температури та відразу вжити.
Застосування в період вагітності та годування грудьми: за призначенням лікаря.
Термін вживання: 14 днів, у подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем.
Застереження при застосуванні: підвищена особиста чутливість до компонентів. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не є лікарським засобом. Без ГМО

Умови зберігання

в сухому, недоступному для дітей місці, за температури 2–6 °С.