Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Фломма® (Flomma) (360638) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Фломма<sup>&reg;</sup> (Flomma)
Ціна в місті Київ
від 268,12 до  334,22 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування Фломма® рідина пляшка 120 мл, №1
Форма випуску
Рідина
Об'єм
120 мл
Виробник

Фломма інструкція із застосування

Характеристика

Фломма — дієтична добавка на основі гідролізату молочного протеїну Lactium® та вітаміну В6, яка рекомендована для покращення стану нервової системи та нормалізації процесу засинання та якості сну у дітей.
Існує тісний взаємозв’язок між порушеннями сну та емоційними розладами. Психоемоційні розлади можуть призводити до порушення сну: ускладнювати засинання, погіршувати якість та скорочувати час сну. У свою чергу, недосипання призводить до підвищення втоми, погіршення когнітивних функцій, зниження концентрації уваги та здатності до навчання, виникнення поведінкових проблем. Наслідком цього може бути пригнічення настрою, виникнення відчуття занепокоєння та складності в контролюванні емоцій.
Компонент Lactium® — гідролізат молочного протеїну, який зменшує прояви стресу і сприяє нормалізації сну.
Вітамін В6 бере участь у синтезі мелатоніну, необхідного для регуляції сну, а також підтримує функціонування нервової системи, сприяє покращенню обміну речовин у нервових волокнах. Завдяки цьому відбувається вирівнювання емоційного балансу у дітей та покращення когнітивних функцій.
Таким чином Фломма сприяє:
– зменшенню емоційного напруження;
– підвищенню стійкості до стресу;
– швидкому засинанню;
– підвищенню якості сну;
– покращенню концентрації уваги та здатності до навчання.

Рекомендації з вживання

Фломма може бути рекомендована до вживання як додаткове джерело природних поживних речовин: гідролізату молочного протеїну Lactium HD4 та вітаміну В6, що підтримують оптимальне функціонування нервової системи та сприяють нормальному процесу засинання, покращенню глибини і якості сну.
В свою чергу, нормальний сон сприяє зняттю втоми, допомагає позбутися зайвої дратівливості та занепокоєння, покращує здатність до навчання, запам’ятовування, концентрації уваги.
Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Вживати внутрішньо дітям з 3 років по 5 мл 1 раз на добу; дітям з 8 років — по 7,5 мл 1 раз на добу; дітям з 12 років — по 10 мл 1 раз на добу. Можна вживати протягом дня за 5–10 хв до їди. Зазвичай рекомендовано вживання щовечора за 1–2 год перед сном. Термін вживання зазвичай становить 24 дні, у подальшому тривалість вживання слід узгоджувати з лікарем.
Перед кожним вживанням пляшку необхідно збовтати. Тривалість вживання визначається лікарем індивідуально. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Застереження до споживання: не вживати при підвищеній чутливості до компонентів, що входять у склад продукту у т.ч. алергії на молочні продукти. Не слід вживати дітям до 3 років, жінкам під час вагітності та грудного вигодовування. Містить цукор, з обережністю використовувати у хворих на цукровий діабет, обов’язковий контроль рівня цукру в крові.
Перед споживанням обов’язкова консультація з лікарем.
Не є лікарським засобом.

Протипоказання

не вживати при підвищеній чутливості до компонентів, що входять у склад продукту, зокрема при алергії на молочні продукти. Не слід вживати дітям до 3 років, жінкам під час вагітностi та грудного вигодовування.

Умови зберігання

в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі 15–25 °С.