Все аптеки Украины

Зест сліп (Zest slip) (356521) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Зест сліп (Zest slip)

Зест сліп інструкція із застосування

Характеристика

сприяє здоровому сну за рахунок властивостей його компонентів.
Мелатонін — гормон, що бере участь у регулюванні сну та денної активності. Він синтезується у темряві, а його максимальна концентрація досягається вночі. Нестача сну у нічний час, робота у нічні зміни, процес старіння, зміна часових поясів — це все призводить до зниження синтезу мелатоніну в організмі. Мелатонін сприяє нормалізації циклу сон — активність, позитивно впливає на якість сну, сприяючи більш швидкому засинанню, довшому та глибшому періоду сну з легшим пробудженням.
Мелатонін сприяє полегшенню тривожних та депресивних станів, зокрема пов’язаних зі скороченням тривалості світлового дня.
Мелатонін — потужний антиоксидант, який легко проходить крізь всі клітинні мембрани, а також через ГЕБ. Мелатонін сприяє покращенню роботи імунної системи та функції зору, нормалізації АТ та має кардіозахисні властивості.
Пасифлора використовується для полегшення симптомів помірного психічного стресу та безсоння, сприяє зменшенню тривожності, дратівливості, покращує настрій та якість сну.

Рекомендації з вживання

вживати як дієтичну добавку до раціону харчування для скорочення часу засинання і нормалізації якості та ритму сну при безсонні, порушенні циркадного ритму «сон — активність», для полегшення адаптації при зміні часових поясів, при розладах сну через роботу у нічні зміни, для покращення самопочуття, настрою, фізичної та розумової працездатності.
Вживати дорослим по 1 капсулі на добу. Бажаний час прийому: за 30 хв – 1 год до сну. Для кращої адаптації при зміні часових поясів приймати по 1 капсулі перед першим днем подорожі та протягом перших декількох днів після прибуття до пункту призначення.
Курс споживання становить 15 діб. Перед початком прийому та у разі необхідності подовження курсу споживання рекомендована консультація лікаря.
Одночасне вживання разом з препаратами валеріани, кави-кави (перцю п’янкого), 5-гідрокситриптофаном може спричинити посилення седативного ефекту. Особам із захворюваннями печінки, нирок, аутоімунними захворюваннями слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням продукту. Не вживати дану добавку одночасно з антидепресантами, бензодіазепінами, адренергічними агоністами/антагоністами, антипсихотиками, седативними антигістамінними препаратами. Не вживати алкоголь до, під час або після прийому даної добавки. Продукт може спричинити сонливість, тому під час його вживання не рекомендовано керувати авто- і мототранспортом або іншими механізмами.
Не рекомендовано вживати дітям, жінкам у період вагітності та годування грудьми.
Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Не є лікарським засобом.
Різноманітне і збалансоване харчування та здоровий спосіб життя важливі для вас.

Протипоказання

підвищена чутливість до окремих компонентів.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °C у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.