Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

ОКЮВАЙТ® ЛЮТЕЇН ФОРТЕ (OCUVITE® LUTEIN FORTE) (356353) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
ОКЮВАЙТ<sup>&reg;</sup> ЛЮТЕЇН ФОРТЕ (OCUVITE<sup>&reg;</sup> LUTEIN FORTE)
Ціна в місті Київ
від 326,60 до  385,00 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування ОКЮВАЙТ® ЛЮТЕЇН ФОРТЕ таблетки, вкриті оболонкою, №30
Форма випуску
Таблетки, вкриті оболонкою
Кількість штук в упаковці
30 шт.
Виробник

ОКЮВАЙТ ЛЮТЕЇН ФОРТЕ інструкція із застосування

Характеристика

таблетки Окювайт® Лютеїн форте містять:
– антиоксидантні вітаміни (вітамін С і E);
– мінерали (цинк та селен);
– лютеїн і зеаксантин.
Лютеїн і зеаксантин є каротиноїдами. Каротиноїди — це пігменти яскраво-жовтого кольору, що містяться в плодах і овочах, особливо в темно-зелених листових овочах, наприклад шпинаті. Каротиноїди (лютеїн і зеаксантин), вітаміни С і Е, мінерали цинк і селен є ключовими елементами системи захисту очей від пошкоджень в результаті окиснювальних процесів. Високий рівень лютеїну і зеаксантину знаходиться у макулі (жовтій плямі). Це частина ока, яка відповідає за центральний зір та найвищу гостроту зору. Разом лютеїн і зеаксантин утворюють так званий макулярний пігмент. Вони виконують 2 важливі функції:
1) блакитний світлофільтр — подібно до внутрішніх сонячних окулярів — захищає очі від негативного впливу синьої частини спектра світла;
2) є потужними антиоксидантами.
Каротиноїди, вітаміни і мінерали, що входять до складу Окювайт® Лютеїн форте, не утворюються безпосередньо в організмі людини і надходять в організм людини з продуктів харчування або при вживанні дієтичних добавок, які їх містять.
Таблетки Окювайт® Лютеїн форте створені спеціально для підтримки здоров’я очей з віком.
Доведено, що формула Окювайт® Лютеїн форте допомагає підвищити засвоєння мікронутрієнтів (поживних мікроелементів) у макулі. Доведено також, що його регулярне споживання підвищує щільність макулярного пігменту у здорових та хворих людей, тобто захищає очі від сонячного світла — головного чинника, що спричиняє оксидативний стрес.

Рекомендації з вживання

Окювайт® Лютеїн форте може використовуватися як додаткове джерело вітамінів С, Е, цинку, селену, каротиноїдів, антиоксидантів з метою створення оптимальних дієтологічних умов для забезпечення нормальних функцій зору, підвищення гостроти, оптимізації кількості вільних радикалів. Окювайт® Лютеїн форте можна вживати при порушенні зору хворим на цукровий діабет, а також особам з непереносимістю глютену.
Дорослим — по 1–2 таблетки на добу під час прийому їжі, запивати водою, до 12 тиж. В подальшому термін споживання узгоджувати з лікарем.

Протипоказання

індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту.

Особливості застосування

перед вживанням рекомендована консультація лікаря.

Умови зберігання

в сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25 °С.