Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Мемопрув (Memoprove) (342976) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Мемопрув (Memoprove)
Ціна в місті Київ
від 1033,60 до  1605,30 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування Мемопрув таблетки, вкриті плівковою оболонкою, №30
Форма випуску
Таблетки, вкриті плівковою оболонкою
Кількість штук в упаковці
30 шт.

Мемопрув інструкція із застосування

Характеристика

Мемопрув — це продукт природного походження, який допомагає зберігати і поліпшувати пам’ять при її порушеннях, які зазвичай пов’язані з віком та іншими факторами. Клінічно доведено, що він поліпшує пам’ять, пильність і концентрацію уваги завдяки активній дії суміші нейропептидів біологічного походження. Клінічні дослідження показують, що Мемопрув може захистити і покращити пам’ять всього за 30 днів вживання.
Мемопрув є першим і єдиним дієтичним продуктом, виготовленим із запатентованої суміші Neuropeptides (N-PEP 12), клінічно показаної для поліпшення пам’яті в опублікованих експертних дослідженнях.
MemoProve-N-PEP-12 є запатентованим пептонним нейропептидом (дрібними ланцюгами амінокислот), що містить природні нейропептиди, які підтримують вплив нейротрофічних факторів у головному мозку. Нейропептиди в N-PEP-12 є похідними від природних джерел білка. N-PEP-12 безпечний, ефективний і клінічно показаний для підтримки здорової функції головного мозку і поліпшення пам’яті, настороженості та концентрації.
Дослідження показують, що короткочасна пам’ять знижується з віком. Найпоширеніші ознаки проблем, пов’язаних з віком, — незапам’ятовування імен людей, яких тільки що зустріли, загублені речі (мобільні телефони, ключі, гаманець тощо), проблеми із запам’ятовуванням списку «слід зробити, сказати», складність запам’ятовування інформації.
В опублікованому дослідженні MemoProve було показано поліпшення короткострокової пам’яті (15% за 30 днів), поліпшення функції пам’яті, настороженості та підвищення концентрації, безпека та ефективність, покращення здатності зберігати нову інформацію. Також протидія основним процесам, які викликають проблеми з пам’яттю, підтримування оптимального здоров’я і функції головного мозку, стимулювання виробництва нових клітин, захист існуючих клітин головного мозку і зв’язків, збільшення транспортування глюкози.
Мемопрув не містить стимуляторів, лікарських трав, дріжджів, молочних продуктів, штучних барвників, цукру або консервантів. Не містить ГМО.

Рекомендації з вживання

сприяє поліпшенню пам’яті, пильності та концентрації уваги при стресах, емоційних перевантаженнях та недосипанні, або у осіб літнього віку.
Вживають по одній таблетці щодня.
У разі використання більше 30 днів слід проконсультуватися з лікарем.
Цей продукт призначений для дорослих віком 18 років і старше. Вагітним і жінкам, що годують грудьми, рекомендується попередньо проконсультуватися зі своїм лікарем перед вживанням цього продукту.
Мемопрув добре переноситься.
Взаємодія продукту Мемопрув з лікарськими засобами не виявлена.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці при кімнатній температурі (не вище 25 °C) у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.