Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

РІХТЕР ФерроБіо (RICHTER FerroBio) (340839) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
РІХТЕР ФерроБіо (RICHTER FerroBio)
Форма випуску
Таблетки
Кількість штук в упаковці
40 шт.

РІХТЕР ФерроБіо інструкція із застосування

Характеристика

дієтична добавка Ріхтер ФерроБіо розроблена спеціально для використання в ситуаціях, коли звичайне харчування не дозволяє отримати достатню кількість заліза, необхідного для повноцінного функціонування організму людини. Саме за допомогою заліза, що входить до складу гемоглобіну, відбуваються транспортування кисню й утилізація вуглекислого газу.
В організмі людини залізо відіграє важливу роль в процесах метаболізму і вироблення енергії. Достатня кількість заліза необхідна для підтримки міцного здоров’я і гарного самопочуття.
Організм людини не здатний самостійно виробляти залізо, тому необхідне його регулярне надходження з продуктами харчування. У деяких випадках організм не отримує достатньої кількості заліза зі звичайним харчуванням, що призводить до дефіциту цього мікроелемента з проявом таких симптомів, як втома, синдром неспокійних ніг, нестача енергії, випадіння волосся, ламкість нігтів, головний біль, задишка, блідість шкірних покривів, порушення імунної функції, зниження фізичної і розумової працездатності, в тому числі на роботі і в школі, нервозність, депресія, безсоння, прискорене серцебиття, відчуття холоду в руках/ногах, запаморочення і, можливо, недорозвинення пізнавальної діяльності (недорозвиненість різних функцій, в тому числі сповільненість, вузькість сприйняття; неточності мовлення, порушення пам’яті й довільної уваги).

Рекомендації з вживання

дієтичну добавку Ріхтер ФерроБіо використовують в ситуаціях, коли існує підвищена потреба в залізі. Ріхтер ФерроБіо особливо підходить вагітним, в стадії планування вагітності; жінкам в пременопаузальний період, при менструаціях або в інших випадках втрати крові; особам похилого віку; дітям в період активного росту; спортсменам; а також в ситуаціях, коли існують певні обмеження в харчуванні, наприклад при зменшенні маси тіла або поганому апетиті в осіб, які отримують протипухлинне лікування.
Перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Спосіб вживання і рекомендована добова доза: дорослим і дітям віком старше 12 років по 1–2 таблетки 1 раз на добу, запиваючи склянкою води, незалежно від прийому їжі. Добова максимальна доза — 2 таблетки.
Мінімальний рекомендований курс вживання — 3 міс. Можливість іншого дозування слід узгодити з лікарем.
Не перевищувати рекомендовану кількість.
У разі випадкового передозування слід негайно припинити вживання дієтичної добавки і звернутися за медичною допомогою. Продукт не є замінником для різноманітного і збалансованого харчування, використовувати тільки як доповнення до повноцінного раціону харчування.
У період вагітності та годування грудьми необхідна консультація з лікарем.
Вживання заліза може призвести до фарбування калу в темний або зеленуватий відтінок, що вважається нормальним явищем і не повинно викликати занепокоєння.
У разі розвитку будь-яких небажаних ефектів необхідно звернутися до лікаря або фармацевта. Ріхтер ФерроБіо можна вживати одночасно з лікарськими засобами. Щоб отримати докладні поради щодо застосування Ріхтер ФерроБіо з лікарськими засобами, необхідно звернутися до свого лікаря або фармацевта.

Протипоказання

підвищена чутливість до компонентів продукту, діти віком до 12 років. Анемія, не пов’язана з дефіцитом заліза, надлишком заліза або порушенням засвоєння заліза. З обережністю рекомендувати пацієнтам із системним мастоцитозом, зі слабкою здатністю зв’язувати залізо та/або дефіцитом фолієвої кислоти.

Умови зберігання

при температурі 15–25 °C в прохолодному сухому місці.