Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Флего® суспензія (Flego suspension) (331252) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Флего<sup>&reg;</sup> суспензія (Flego suspension)
Ціна в місті Київ
від 533,10 до  711,00 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування Флего® суспензія для внутрішнього застосування стік 15 мл, №20
Форма випуску
Суспензія для внутрішнього застосування
Кількість штук в упаковці
20 шт.

Флего суспензія інструкція із застосування

Характеристика

дієтична добавка до раціону харчування — джерело діосміну, гесперидину, антоціанідинів та азіатикозидів, які підтримують нормальне функціонування венозно-лімфатичної системи та сприяють поліпшенню мікроциркуляції в тканинах організму, венозному відтоку та лімфатичному дренажу, у тому числі при варикозному розширенні вен та геморої.
Діосмін і гесперидин є біофлавоноїдами рослинного походження. Діосмін підвищує тонус венозних і лімфатичних судин, зменшує венозний і лімфатичний застій, зміцнює стінки капілярів і знижує їх проникність, виявляє протизапальний, протинабряковий і анальгезивний ефект, покращує мікроциркуляцію і трофіку тканин, перешкоджає тромбоутворенню.
Гесперидин сприяє зміцненню стінок дрібних судин, завдяки чому знижується їх проникність, що зумовлює зменшення набряків.
Екстракт чорниці містить антоціанідини, які укріплюють стінки кровоносних судин, знижують ризик утворення тромбів, нормалізують проникність капілярів, знижують ламкість капілярів, проявляють протизапальну та протинабрякову дію.
Центела азіатська містить азіатикозиди, які покращують периферичний кровообіг, зміцнюють стінки вен, стимулюють біосинтез колагену, підвищують пластичність судинної стінки, знижують проникність судин, перешкоджають утворенню тромбів, виявляють легкий седативний ефект, прискорюють процеси загоєння, зміцнюють гладкі і скелетні м’язи, виявляють легкий сечогінний ефект.

Рекомендації з вживання

дорослим — по 1 стіку на добу, внутрішньо, під час їди, запиваючи водою.
Перед вживанням стік необхідно ретельно збовтати!
За необхідності вміст стіку можна розвести у 100 мл питної води та одразу ж випити.
Тривалість споживання: до 12 тижнів, у подальшому тривалість курсу узгоджувати з лікарем.
Перед вживанням потребує консультації з лікарем,
Не є лікарським засобом.
Застереження щодо використання: індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу продукту. Жінкам у період вагітності та годування грудьми вживати тільки за рекомендацією лікаря. Цей продукт не призначений для діагностики або лікування будь-яких хвороб. Не використовувати як заміну повноцінному раціону харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову кількість.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці, у сухому, віддаленому від світла і тепла місці при температурі не вище 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.