Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

ПРЕМАМА ДУО (PREMAMA DUO) Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
ПРЕМАМА ДУО (PREMAMA DUO)
Форма випуску
Комбі-упаковка
Кількість штук в упаковці
1 шт.
Виробник

ПРЕМАМА ДУО інструкція із застосування

Характеристика

дієтична добавка Премама Дуо — мультивітамінний і мультимінеральний комплекс, що містить омега-3 поліненасичені жирні кислоти, докозагексаєнову (ДГК) ейкозапентаєнову (ЕПК), рекомендований жінкам, які планують вагітність, у період вагітності та годування грудьми.
Потреба в поживних речовинах у період вагітності та годування грудьми підвищується, тому вважається за доцільне прийом мультивітамінів — мультимінерального комплексу і омега-3 для запобігання їх дефіциту і корекції харчового раціону.
Таблетки Премама Дуо містять 11 вітамінів і 10 мінералів.
Фолієва кислота особливо необхідна жінкам, які планують вагітність, і вагітним, оскільки низький рівень фолієвої кислоти у матері є фактором ризику розвитку дефектів нервової трубки у плода.
Вітамін D сприяє нормальному засвоєнню кальцію і фосфору в організмі, а також підтримці необхідного рівня кальцію в крові, зубах і кістках.
Залізо сприяє утворенню червоних кров’яних тілець, гемоглобіну і транспорту кисню в організмі, а також нормальному обміну речовин і зменшенню вираженості втоми і слабкості.
Кальцій необхідний для підтримки здорових кісток і зубів.
Вітамін B12 сприяє нормальному метаболізму гомоцистеїну і формуванню червоних кров’яних клітин.
Вітамін C сприяє утворенню колагену для забезпечення нормального функціонування шкіри і підвищує абсорбцію заліза в організмі.
Йод сприяє виробленню гормонів щитовидної залози, а також підтримує її функціонування.
Цинк і селен сприяють росту здорового волосся і нігтів.
Капсули Премама Дуо містять омега-3 поліненасичені жирні кислоти, ДГК і ЕПК. ДГК сприяє нормальному розвитку очей і мозку плода і дитини під час грудного вигодовування.

Рекомендації з вживання

використовувати в якості дієтичної добавки жінкам, які планують вагітність, у період вагітності та годування грудьми з метою профілактики дефіциту вітамінів, мінералів і поліненасичених жирних кислот.
Не слід використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування. Перед початком вживання рекомендована консультація лікаря.
Спосіб вживання та рекомендована добова доза: вживати перорально по 1 таблетці та по 1 капсулі на добу після прийому їжі, запиваючи невеликою кількістю води. Курс і терміни вживання визначає лікар індивідуально. Не слід перевищувати рекомендовану кількість для щоденного вживання.

Протипоказання

підвищена чутливість до компонентів продукту.

Особливості застосування

при одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів рекомендована консультація лікаря.
Не є лікарським засобом.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці при температурі 15–25 °C в сухому, захищеному від світла місці.