Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

СУГЛОБІН IC (SUGLOBIN IC) (322212) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
СУГЛОБІН IC (SUGLOBIN IC)
Форма випуску
Порошок для орального розчину
Кількість штук в упаковці
10 шт.
Виробник

СУГЛОБІН IC інструкція із застосування

Характеристика

Суглобін IC рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело колагену, хондроїтину і глюкозаміну, які є необхідними компонентами для регенерації сполучної тканини, синовіальної рідини і хрящових компонентів суглобів.
Хондроїтин і глюкозамін — природні речовини, які в організмі людини забезпечують еластичність і пружність хрящової тканини, шкіри, сухожиль, зв’язок і судин. Хондроїтин — високомолекулярний мукополісахарид, який у великій кількості міститься в хрящах, кістках і сполучній тканині. Зниження вмісту хондроїтину в тканинах спостерігається під час старіння організму, а також при таких захворюваннях, як остеоартроз і остеохондроз. Глюкозамін бере участь у формуванні суглобового хряща, сухожиль, зв’язок і суглобової рідини.
Колаген — волокнистий білок, який є основою для формування колагенових волокон сполучної тканини — надає їй міцність і гнучкість. Колаген II типу — це основний будівельний білок хрящової тканини. Він становить близько 90% колагену в суглобовому хрящі. У разі порушення утворення колагену можуть виникати захворювання суглобів, сухожиль, зв’язок і шкіри.

Рекомендації з вживання

порошок з 1 саше розчинити в склянці води. Вживати по 1 саше 1–3 рази на добу за 20 хв до їди. Тривалість курсу становить 4–12 тиж. Добова кількість колагену II типу — 300–900 мг, хондроїтину натрію сульфату — 300–900 мг, глюкозаміну сульфату калію хлориду — 300–900 мг. Не слід перевищувати рекомендовані дози.
Перед вживанням дієтичної добавки рекомендується проконсультуватися з лікарем. Тривалість вживання визначається лікарем індивідуально.

Протипоказання

не вживати при індивідуальній підвищеній чутливості до компонентів дієтичної добавки, у період вагітності та годування груддю, а також дітям.

Особливості застосування

не слід використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування.
У разі виникнення небажаних явищ під час вживання дієтичної добавки слід проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °C у сухому, захищеному від світла місці.