Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

ОДРІ IC (ODRI IC) (322209) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
ОДРІ IC (ODRI IC)

ОДРІ IC інструкція із застосування

Характеристика

Одрі IC рекомендується в якості додаткового джерела біотину та колагену для підтримки здорового стану шкіри, волосся та нігтів.
Біотин (вітамін B7/вітамін H/кофермент R), який входить до складу незамінних ферментів, що регулюють в організмі людини білковий, вуглеводний і жировий обмін. При нестачі біотину можуть виникати порушення з боку шкіри, що супроводжуються посиленою діяльністю сальних залоз, випадінням волосся, ураженням нігтів. Біотин сприяє підтримці волосся і шкіри в нормальному стані.
Колаген — волокнистий білок, що міститься в м’яких та твердих тканинах — у шкірі, кістках, рогівці та склері, стінках артерій. Колаген I типу є основним волокнистим білком у позаклітинному матриксі шкіри.

Рекомендації з вживання

Одрі IC вживають по 1 капсулі 1 раз на добу, запиваючи достатньою кількістю рідини. Добова кількість біотину — 1 мг, колагену — 300 мг. Не слід перевищувати рекомендовані дози. Перед вживанням Одрі IC рекомендується консультація лікаря. Тривалість вживання визначається індивідуально.

Особливості застосування

Одрі IC не слід вживати як заміну повноцінного харчування. Не вживають Одрі IC при підвищеній чутливості до компонентів, які входять до її складу, у період вагітності та годування груддю, дітям. При виникненні небажаних явищ слід проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання

при температурі не вище 25 °C у сухому, захищеному від світла місці.