Шрот розторопші (Thistle schrot)
Шрот розторопші інструкція із застосування
Склад
шрот з плодів розторопші знежирений.
Шрот масою 300 г в пакеті з крафт-паперу.
Сприяє нормалізіції функціонування печінки, жовчного міхура та жовчовивідних шляхів, покращенню ліпідного обміну.
Рекомендації щодо застосування
Добавка дієтична до раціону харчування — джерело біологічно активних речовин; сприяє нормалізації функціонування печінки, жовчного міхура та жовчовивідних шляхів, покращенню ліпідного обміну; має м’які жовчогінні та загальнозміцнюючі властивості.
Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Харчова (поживна) цінність добової рекомендованої дози (г):
білки — 1,25 г, жири — 0,75 г, вуглеводи — 0,25 г.
Енергетична цінність (калорійність) добової рекомендованої дози:
12,75 ккал.
Рекомендовано вживати: дорослим та дітям з 12 років приймати 1 раз на добу по 1 чайній ложці, запивши склянкою теплої води, або залити 1 чайну ложку 100 мл окропу (дати настоятися 30 хвилин), вживати по 1 столовій ложці на день за 20 хвилин до вживання їжі. Рекомендований термін застосування 2 тижні. За необхідності курс прийому можна повторити через 4 тижні. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Перед застосуванням слід проконсультуватися з лікарем.
Не є лікарським засобом.
Протипоказання
Індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, годування грудьми, діти до 12 років.
Умови зберігання та термін придатності
Зберігати в упаковці виробника, за температури від 2 ºС до 25 ºС, при відносній вологості повітря не вище за 75%.
Строк придатності 1 рік з дати виробництва.
Зберігати у недоступному для дітей місці.
Пакування
Пакет з крафт-паперу з прозорим віконцем, містить пакет з плівки полімерної з застібкою типу зіп-лок, маса нетто 300 г.