Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

ПЕРФЕКТИЛ ПЛЮС РОЗКІШНЕ ВОЛОССЯ таблетки, №60 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
ПЕРФЕКТИЛ ПЛЮС РОЗКІШНЕ ВОЛОССЯ

Перфектил інструкція із застосування

Характеристика

Перфектил Оріджинал — спеціальний комплекс вітамінів, мінералів і рослинних екстрактів для краси і здоров’я шкіри, волосся, нігтів, а також енергії та бадьорості на кожен день. Дія Перфектилу Оріджинал зумовлена його компонентами.
Шкіра. Вітаміни групи В, фолієва кислота і залізо беруть участь у формуванні гемоглобіну, покращують мікроциркуляцію в клітинах шкіри, тим самим стимулюючи процеси регенерації. Біотин відіграє важливу роль в нормалізації обмінних процесів. Біотин є джерелом сірки, яка бере участь у синтезі колагену і, таким чином, позитивно впливає на структуру шкіри, її еластичність і пружність. Цинк володіє антибактеріальними та себорегулюючими властивостями, нормалізує роботу сальних залоз, що важливо при акне та дерматиті. Вітамін E підвищує зволоженість шкіри, запобігає сухості та лущенню. Екстракт виноградних кісточок та вітамін C захищають колагенові і еластинові волокна від руйнування, підтримуючи здорову текстуру шкіри. Бета-каротин і селен забезпечують захист від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання і вільних радикалів, запобігаючи старінню шкіри і утворенню зморшок.
Волосся. Вітаміни групи B відіграють одну з найважливіших ролей у живленні волосяних фолікулів. Залізо допомагає доставляти кисень до фолікулів, стимулюючи ріст волосся. Цинк запобігає випадінню, регулює підвищену жирність. Біотин забезпечує синтез кератину — білка, який є структурною одиницею волосся і запобігає їх стоншенню. Мідь необхідна для боротьби з тьмяністю волосся і появою сивини.
Нігті. Вітамін B12, фолієва кислота і залізо покращують мікроциркуляцію, тим самим прискорюючи транспорт поживних речовин до клітин, в тому числі до матриксу — ростової частини нігтя. Таким чином забезпечується нормалізація і прискорення росту нігтя. Біотин бере участь в утворенні кератину, який є основою нігтьової пластини і відповідає за її міцність, а також усуває ламкість і розшарування нігтів. Магній, цинк та кремній необхідні для здорової структури нігтьової пластини.
Вітамін C, бета-каротин і селен також підтримують імунну систему і підсилюють захисні функції організму. Пантотенова кислота, вітаміни B1, B3 стимулюють продукцію енергії та підтримують життєвий тонус під час фізичних і психологічних навантажень. Магній, вітаміни B6, B12 нормалізують діяльність нервової системи, допомагають в боротьбі зі стресом і забезпечують гарний настрій.
Перфектил Плюс об’єднує таблетки Перфектил і спеціальні Нутрі-Дермальні капсули для забезпечення максимального захисту і живлення шкіри.
Перфектил Плюс живить і захищає шкіру зсередини і забезпечує її всіма необхідними компонентами для утворення нових клітин, прискорюючи регенерацію шкіри після косметичних процедур, пластичних операцій, різних пошкоджень, а також запобігає передчасному старінню шкіри, сприяє поліпшенню її якісних характеристик — еластичності, пружності, зволоження.
Кожна таблетка Перфектил містить спектр більше 20 мікронутрієнтів, які забезпечують максимальну дію в глибоких шарах шкіри:

  • екстракт виноградних кісточок допомагає підтримувати здорову текстуру шкіри;
  • комплекс антиоксидантів, таких як вітамін С, Е, натуральні каротиноїди, необхідний для захисту шкіри;
  • комплекс мінералів для здоров’я волосся і нігтів.

Кожна Нутрі-Дермальна капсула містить додаткові компоненти для максимального живлення, зволоження і захисту шкіри:

  • коензим Q10 для підтримки життєдіяльності клітин і запобігання появі зморшок;
  • поліненасичені омега-3 жирні кислоти для екстразволоження шкіри зсередини;
  • лютеїн і лікопен для екстразахисту від впливу ультрафіолетового випромінювання і вільних радикалів.

Перфектил Плюс Розкішне Волосся. Дія зумовлена вітамінами, мінералами і рослинними екстрактами, що входять до складу кожної таблетки.
Шкіра голови. Біотин, інозитол і ніацин відіграють ключову роль у підтримці здоров’я волосся і шкіри голови. Біотин сприяє регуляції жирності шкіри голови. Ніацин сприяє поліпшенню кровообігу шкіри голови та зміцненню волосяних фолікулів, що зумовлює профілактику випадіння та здоровий ріст волосся.
Волосяні фолікули. Потужна комбінація морського колагену і натуральних антиоксидантів спеціально створена для глибокого живлення волосяних фолікулів, що сприяє зміцненню, густоті та здоровому блиску волосся.
Структура волосся. Амінокислоти L-цистин і L-метіонін як структурні компоненти впливають на прискорення синтезу власного колагену та еластану, сприяючи зміцненню, підвищенню еластичності та пружності волосся. Екстракт хвоща завдяки високому вмісту кремнію та інших мікроелементів сприяє активізації росту волосся і надає їм здорового блиску.
Colourel® Blend** з міддю піклується про збереження пігментації волосся.
Додатково. Рибофлавін (вітамін В2), ніацин (вітамін В3) і біотин сприяють підтримці здорової шкіри. Коензим Q10 і екстракт виноградних кісточок як потужні антиоксиданти захищають клітини від негативного впливу вільних радикалів і забезпечують фізіологічні обмінні процеси в клітинах шкіри (в тому числі зміцнення клітинних мембран), тим самим надаючи омолоджувальний і тонізуючий ефекти. Створюють оптимальні умови для профілактики появи зморшок. Селен піклується про нігті.

Рекомендації з вживання

Перфектил Оріджинал може бути рекомендована лікарем як додаткове джерело вітамінів, мінералів і рослинних екстрактів з метою створення оптимальних дієтологічних умов для функціонування шкіри, волосся і нігтів; для поліпшення обмінних процесів в шкірі (при дерматиті, псоріазі, акне та ін.); для прискорення регенерації при ушкодженні шкіри; для сприяння росту та підвищенню міцності нігтів при ламкості, розшаруванні; для сприяння відновленню росту волосся (при алопеції різного генезу, дифузному випадінні волосся і т.д.); при зміні структури волосся (ламкість, тьмяність, стоншення, підвищена жирність або сухість); а також при гіповітамінозі різного походження, під час фізичних і психологічних навантажень для поліпшення функціонального стану організму.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Спосіб вживання: дорослим — по 1 таблетці на добу після або під час їди, запиваючи склянкою води. Перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Не перевищувати вказану кількість для щоденного споживання.
Термін вживання: 1 міс, надалі період вживання узгоджувати з лікарем.
Перфектил Плюс рекомендується для прискорення регенерації клітин та отримання максимального ефекту від косметичних процедур (пілінги, шліфування та ін.);

  • особам віком старше 25 років — для запобігання передчасному старінню шкіри та утворенню зморшок;
  • при сухості і ушкодженні шкіри;
  • для підвищення еластичності і пружності шкіри;
  • з метою максимального живлення і захисту шкіри;
  • для стимуляції росту і підвищення міцності нігтів при ламкості і розшаруванні;
  • для відновлення росту волосся при алопеції різного генезу, а також структури волосся при їх ламкості та стоншенні.

Рекомендують вживати по 1 таблетці Перфектил та 1 Нутрі-Дермальній капсулі на добу після або під час прийому їжі, запиваючи склянкою води.
Курс вживання — 4 тиж. Перед початком курсу рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Перфектил Плюс Розкішне Волосся. Використовують як дієтичну добавку для дорослих в якості додаткового джерела вітамінів, мікроелементів, амінокислот і біофлавоноїдів, яка сприяє підтримці оптимальних дієтологічних умов для функціонування волосся, шкіри та нігтів, поліпшенню насичення волосяних фолікулів необхідними мікронутрієнтами для нормального росту і живлення волосся.
Не слід вживати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед початком прийому рекомендується консультація лікаря.
При одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Спосіб вживання. Вживають по 2 таблетки на добу під час їди (запиваючи склянкою води). Таблетку не розжовувати та не приймати натщесерце. Не перевищувати вказану кількість для щоденного вживання.

Протипоказання

Перфектил Оріджинал. Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту.
Перфектил Плюс. Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту.
Перфектил Плюс Розкішне Волосся. Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, зокрема рибних продуктів, сої.
Не рекомендується в період вагітності та годування грудьми. Вживання можливе тільки за рекомендацією лікаря.

Умови зберігання

Перфектил Оріджинал, Перфектил Плюс: в сухому місці при температурі не вище 25 °C.
Перфектил Плюс Розкішне Волосся: в оригінальній упаковці при температурі від 0 °C до 25 °C в сухому, захищеному від дії світла місці.