Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Слезавіт (Slezavit) (320940) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Слезавіт (Slezavit)
Ціна в місті Київ
від 311,00 до  430,23 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування Слезавіт капсули, №30
Форма випуску
Капсули
Кількість штук в упаковці
30 шт.

Слезавіт інструкція із застосування

Характеристика

функціональні властивості компонентів дієтичної добавки Слезавіт зумовлені комплексною дією вітамінів, мінералів, рослинних каротиноїдів й антоціанів, що входять до складу кожної капсули.
Лютеїн та зеаксантин — каротиноїди, що в нормі наявні в сітківці ока. Ефективність цих речовин зумовлена високою антиоксидантною активністю, з одного боку, та здатністю фільтрувати шкідливу частину спектра світла, з іншого. Вони покращують нічний зір та запобігають розвитку вікових порушень зору.
Вітамін С у комплексі з вітаміном Е — антиоксиданти, які захищають жирові структури мембран клітин від перекисного окиснення.
Мідь, цинк, хром та селен як каталізатори запобігають утворенню вільних радикалів.
Екстракт чорниці зміцнює стінки капілярів та запобігає крововиливу в сітківку. Антоціани екстракту чорниці підвищують синтез та регенерацію зорового пігменту родопсину, сприяють адаптації зору до темряви в умовах недостатньої освітленості. Одночасно прискорюється поліпшення процесу регенерації сітківки та зменшується втома очей після тривалого напруження.
Вітамін В2 входить до складу зорового пурпуру, захищає сітківку ока від шкідливої дії ультрафіолетового випромінювання.
Вітамін А покращує нічний зір.

Рекомендації з вживання

у якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело водо- та жиророзчинних вітамінів, антоціанів, біомікроелементів, лютеїну та зеаксантину:

  • з метою запобігання втомі очей внаслідок тривалого читання, роботи з персональним комп’ютером, носіння контактних лінз, тривалого керування автомобілем, впливу яскравого освітлення;

  • для профілактики порушень адаптації зору до умов недостатнього освітлення;
  • з метою запобігання збільшенню вираженості вікових змін сітківки;
  • в період інтенсивного росту дитини;
  • в період відновлення після офтальмологічних операцій.

Спосіб вживання та рекомендована добова доза: дорослим та дітям віком від 3 років і старше — по 1 капсулі під час прийому їжі. Дітям та особам, які не можуть проковтнути цілу капсулу, її необхідно розкрити, вміст висипати в ложку та змішати з невеликою кількістю питної води.
Тривалість вживання визначає лікар індивідуально.
Перед вживанням рекомендована консультація лікаря.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до компонентів; період вагітності та годування грудьми.

Особливості застосування

можливе забарвлення сечі в інтенсивний жовтий колір, що зумовлено наявністю вітаміну В2 (рибофлавіну) в її складі. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не рекомендується вживати одночасно з іншими полівітамінними комплексами.

Умови зберігання

при температурі не вище 25 °С в оригінальній упаковці та недоступному для дітей місці.