Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

ОКЮВАЙТ® КОМПЛІТ (OCUVITE® COMPLETE) (320607) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
ОКЮВАЙТ<sup>&reg;</sup> КОМПЛІТ (OCUVITE<sup>&reg;</sup> COMPLETE)
Форма випуску
Капсули
Кількість штук в упаковці
60 шт.
Виробник

ОКЮВАЙТ КОМПЛІТ інструкція із застосування

Характеристика

Окювайт® Компліт розроблений на основі останніх наукових досягнень для захисту від втрати зору з віком.
Окювайт® Компліт містить основні поживні речовини для функціонування системи захисту очей від окиснювального пошкодження. Він може також захистити від шкідливих променів синього спектра сонячного світла подібно до сонцезахисних окулярів. Потреба в поживних мікроелементах може підвищуватися з віком. Незбалансоване харчування є одним з факторів розвитку вікової макулярної дегенерації.
Лютеїн і зеаксантин є основними компонентами центральної частини сітківки ока і не синтезуються в організмі людини. Антиоксиданти вітамін С, вітамін Е і цинк можуть допомагати виводити вільні радикали і тим самим забезпечувати захист від старіння сітківки і макули. Омега-3 жирні кислоти допомагають підтримувати здоровий зір і не синтезуються організмом. Докозагексаєнова кислота міститься у великій кількості в нервах, головному мозку і фоторецепторах очей і особливо сконцентрована в сітківці, відіграючи важливу роль у підтримці гарної зорової функції.

Рекомендації з вживання

Окювайт® Компліт може бути рекомендований для корекції раціону харчування як додаткове джерело антиоксидантів, омега-3 жирних кислот та макулярних пігментів (лютеїну і зеаксантину) з метою створення оптимальних дієтологічних умов для забезпечення нормальних функцій зору, збереження гостроти зору, захисту органів зору від надмірної кількості вільних радикалів.
Окювайт® Компліт рекомендовано вживати дорослим по 1 капсулі 1–2 рази на добу під час їди, запиваючи водою, до 12 тиж. Надалі період вживання і можливість повторного курсу узгоджують з лікарем.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до компонентів продукту.

Побічна дія

в окремих випадках можливі порушення з боку ШКТ, такі як нудота і відрижка з рибним присмаком.

Особливості застосування

перед вживанням рекомендована консультація лікаря. Не призначений для діагностики, лікування, не повинен використовуватися як замінник різних дієт.

Умови зберігання

у сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25 °C.