Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Чорниця-Ф (Bilberry-F) (319741) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Чорниця-Ф (Bilberry-F)

Чорниця-Ф інструкція із застосування

Показання до застосування

Рекомендовано вживати особам при високому навантаженні на орган зору.

Склад

Ягоди і пагони чорниці, вітамінний премікс, допоміжні компоненти.

Опис діючих речовин

Чорниця сприяє поліпшенню кровопостачання сітківки ока і, як наслідок, прискоренню регенерації тканини сітківки, поліпшенню зору в умовах сутінків, збільшенню поля зору і зменшенню втоми очей. Антоціанозиди (флавоноїди) плодів чорниці благотворно впливають на сітківку, запобігаючи зношення цієї надчутливої тканини, і стимулюють вироблення родопсину — світлочутливого пігменту сітківки, підвищуючи його чутливість до змін інтенсивності світла.

Під впливом антоцианозидів зменшується крихкість капілярів, зміцнюються стінки кровоносних судин, підвищується їх еластичність, покращується гнучкість клітинних мембран, запобігається розвиток запалення і тромбоутворення, активізується обмін речовин на тканинному рівні, поліпшується кровопостачання органу зору, знижується ризик розвитку глаукоми.

Очанка — в її склад входить комплекс активних речовин — флавоноїди, глікозиди, антоціани, кумарини, ірідоїди, вітамін С, каротин, сапоніни, гіркоти, ефірні і жирні олії, мікроелементи: мідь, цинк, бор, марганець, магній, срібло, молібден, залізо, хром, нікель. Широкий спектр мікроелементів на біохімічному рівні впливає на причину запальних і дегенеративних змін сітківки ока і склоподібного тіла. Очанка має протизапальну, протиалергічну, в’яжучу (щодо слизової оболонки повік і кон’юнктиви) дію, а також знижує внутрішньоочний тиск. Очанка є прекрасним засобом для підвищення гостроти зору.

Комплекс вітамінів вітамінного преміксу (віт. Е, віт В1, В2, В5, В6, В9, В12, С, нікотинамід, Д-біотин) виконує функцію каталізатора багатьох біохімічних процесів в організмі людини, сприяє підвищенню захисних сил організму, зниженню агресивного впливу факторів навколишнього середовища.

Дистрофія і дегенерація сітківки (може застосовуватися в поєднанні з іншими лікувальними препаратами і як самостійний засіб); діабетична ангіопатія (для профілактики захворювань очей), діабетична ретинопатія, ретинопатія різного походження; порушення сутінкового зору і механізмів адаптації зору в темряві; підвищені, в тому числі світлові, навантаження на зоровий апарат (для захисту сітківки від сонячного, комп’ютерного та інших видів випромінювання); зниження гостроти зору, зорова втома, перенапруження очей, астенія очних м’язів;
короткозорість, далекозорість; стани після травм і запальних захворювань очей, для прискорення загоєння після операцій на очах; вікові зміни в структурі ока, пов’язані з процесами старіння (деструкція склоподібного тіла, субатрофія райдужки та ін.); заняття віндсерфінгом, гірськими лижами, альпінізмом (великі снігові і водні поверхні практично повністю відбивають ультрафіолетові промені).

Спосіб застосування

Дорослим по 1–2 таблетки тричі на день під час прийому їжі, запивати водою. Курс прийому — один місяць. Повторити курс через 2–3 місяці.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Форма випуску

Таблетки по 500 мг № 40 і № 80

Термін придатності

24 місяці