Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Світанок (319278) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Світанок

Світанок інструкція із застосування

Склад

Водно-спиртові екстракти трави золототисячника, полину гіркого, квіток нагідок, цмину піскового, плодів коріандру, шипшини, кукурудзяних стовпчиків з приймочками, кореня барбарису, кореня цикорію.

Показання до застосування

Застосовується при гепатитах, гепатозах, холециститах, холангітах, панкреатитах, дискінезії жовчних шляхів, цирозі печінки, алергії різного походження, діатезах, гострих і хронічних отруєннях, гастродуоденітах, ферментопатії, порушеннях обміну речовин, токсикозі вагітних, хіміо- і променевої терапії, виведенні з організму нітратів, радіонуклідів, важких металів і т.п.

Спосіб застосування та дози

Один-два рази на день по 30–70 крапель на 50–100 мл води в залежності від ступеня порушень. При вираженій дискінезії жовчовивідних шляхів та при жовчнокам'яній хворобі рекомендується починати зі зменшеної дози (на 50%) з поступовим її нарощуванням на 5 крапель в день до необхідної.

Дозування дітям: Світанок вживають із розрахунку 1 крапля препарату на 1 кг ваги дитини дорівнює добовій дозі, яку ділять на 2 рази і розводять теплою водою кожні 5–10 крапель на столову ложку води.

Додаткова інформація: для випарення спирту з фітоконцентратів необхідно накапати їх у добре теплу воду або у гарячу чашку і зачекати 2–3 хвилини — спирт випарується.

Форма випуску

Водно-спиртовий розчин.

Упаковка

Флакон сонцезахисного скла 30 мл з крапельним клапаном в картонній коробці 35*35*85 мм, групове пакування — 100 шт.