Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Келп (Kelp) (319228) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Келп (Kelp)
Форма випуску
Таблетки
Кількість штук в упаковці
90 шт.

Келп інструкція із застосування

Характеристика

дефіцит йоду зумовлює зниження інтелектуального потенціалу всього населення, що проживає в зоні йодної недостатності. Підвищена фізична втома, нездатність довго концентрувати увагу, прогресуючі порушення зору і слуху — це лише мала частина всіх нездужань, які може викликати у дорослої людини йодний дефіцит. Додаткове споживання продуктів, що містять йод, — один із способів уникнути йододефіциту.
Келп — загальна назва всіх різновидів морських великих бурих водоростей: ламінарія діджитата, японська і цукрова ламінарія, морська капуста, що зростають біля берегів Атлантичного та Тихого океанів. Вони багаті на йод та використовуються компанією Healthyway Production, Inc (США) для виробництва дієтичної добавки Келп.
Бурі водорості містять йод у вигляді йодидів та йод органічних з’єднань. Основна фармакологічна дія великих бурих водоростей пов’язана з наявністю органічних з’єднань йоду, оскільки він є незамінним компонентом гормонів щитовидної залози. Біологічна роль йоду пов’язана з участю в біосинтезі гормонів щитовидної залози (тироксин, трийодтиронін), які контролюють енергетичний обмін, взаємодіють в основних видах обміну речовин: білковий, жировий та вуглеводний. Гормони керують процесами розвитку та функціонування головного мозку, нервової системи, підтримують температуру тіла, сприяють зниженню рівня ХС в крові при атеросклерозі. Недостатнє надходження йоду з їжею та водою в організм людини, який необхідний для нормального функціонування щитовидної залози, — головна причина розповсюдження йододефіцитних станів. Келп є джерелом натурального йоду рослинного походження (з морських водоростей) та необхідною харчовою добавкою, особливо в регіонах з низьким вмістом йоду у воді і в районах з підвищеним радіоактивним фоном (оскільки органічний йод блокує накопичення радіоактивного йоду в щитовидної залози та сприяє його виведенню з організму).

Рекомендації з вживання

Келп рекомендований в якості джерела йоду для профілактики захворювань йододефіцитних станів (захворювання щитовидної залози). Для покращення розумового та фізичного розвитку. Для посилення захисту організму від негативних факторів навколишнього середовища, дії радіації. Для відновлення структури шкіри, волосся, зубів і нігтів.
Спосіб вживання: дорослим та дітям віком з 12 років 1 таблетку на добу, запити водою. Термін вживання 6 міс. У подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед початком вживання рекомендована консультація лікаря. Не є лікарським засобом.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до йоду. У період вагітності та годування груддю вживати тільки за призначенням лікаря.

Умови зберігання

при кімнатній температурі в захищеному від світла місці.