Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
Медичні виробиІнші вироби для лікуванняРідиниСольові розчини для промивання носаНазальний спрей Дельмар/Дельмар Стронг (Spray nasal Delmar/Delmar Strong)

Назальний спрей Дельмар/Дельмар Стронг (Spray nasal Delmar/Delmar Strong) (311865) - інструкція із застосування Медичні вироби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Назальний спрей Дельмар/Дельмар Стронг (Spray nasal Delmar/Delmar Strong)

Назальний спрей Дельмар/Дельмар Стронг інструкція із застосування

Характеристика

Дельмар — назальний спрей, ізотонічний р-н відновленої морської води.
Ізотонічна морська вода сприяє підтримці нормального фізіологічного стану слизової оболонки порожнини носа. Р-н сприяє розрідженню слизу та нормалізації її вироблення в келихоподібних клітинах слизової оболонки носової порожнини. Мікроелементи в складі спрею покращують функцію миготливого епітелію, це підсилює опір слизової оболонки носової порожнини та придаткових пазух, запобігає проникненню патогенних бактерій та вірусів.
При алергічному/вазомоторному риніті Дельмар сприяє змиванню/видаленню алергенів та гаптенозів з поверхні слизової оболонки носа, зменшує вираженість запального процесу.
При використанні з гігієнічною метою Дельмар очищує слизову оболонку від вуличного/кімнатного пилу, який осідає на ній.
Дельмар Стронг — назальний спрей, гіпертонічний р-н відновленої морської води (р-н підвищеної концентрації).
Гіпертонічний р-н зменшує набряк слизової оболонки носової порожнини за рахунок виведення надмірної кількості рідини з міжклітинного простору та різниці осмотичного тиску.
Дельмар Стронг змиває віруси/бактерії зі слизової оболонки носової порожнини. Мікроелементи в складі спрею покращують функцію миготливого епітелію; це посилює захисні властивості слизової оболонки носа/придаткових пазух.

Показання Назальний спрей Дельмар/Дельмар Стронг

назальний спрей Дельмар використовують для:
1) щоденної гігієни носової порожнини;
2) профілактики гострих/хронічних запальних захворювань носової порожнини, придаткових пазух/носоглотки;
3) при сухості слизової оболонки носа та особам, що знаходяться в приміщеннях зі штучним кондиціонуванням повітря та/або центральним опаленням, з метою збереження фізіологічних характеристик слизової оболонки носа в змінених мікрокліматичних умовах;
4) особам, у яких слизова оболонка верхніх дихальних шляхів постійно піддається шкідливому впливу (курці, водії транспортних засобів, особи, що працюють в гарячих та запилених цехах або живуть в регіонах зі складними кліматичними умовами);
5) при алергічних та вазомоторних ринітах, для профілактики інфекцій порожнини носа в осінньо-зимовий період;
6) для профілактики ускладнень в період реабілітації після операцій на порожнині носа.
Спосіб використання: перед першим використанням зняти захисне кільце, яке знаходиться під пластиковим носиком для розпилення.
З метою профілактики:
1) діти віком 1–7 років — 1–3 рази на добу по 1–2 впорскування в кожний носовий хід;
2) діти віком 7–16 років — 2–4 рази на добу по 2 впорскування в кожний носовий хід;
3) дорослі — 3–6 разів на добу по 2–3 впорскування в кожний носовий хід.
Для розм’якшення та видалення носових виділень. Впорскують у кожний носовий хід стільки, скільки потребує ситуація. Надлишкові виділення усувають носовою хусткою або ватним валиком. Процедуру можна повторювати багато разів до тих пір, доки скупчення носових виділень в носовому проході не будуть розм’якшені та видалені.
Назальний спрей Дельмар Стронг використовують з метою поліпшення стану гострих/хронічних запальних захворювань носової порожнини, придаткових пазух, носоглотки (риніт, синусит, назофарингіт, гайморит).
Спосіб використання: дорослим та дітям віком старше 1 року по 1–2 впорскування в кожний носовий хід 3–4 рази на добу. Профілактичний курс в середньому становить 2 тиж.
З гігієнічних міркувань у кожного пацієнта повинен бути окремий розпилювач.

Умови зберігання

при температурі не вище 25 °C.