Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Клей БФ-6 (Glue BF-6) (270120) - інструкція із застосування Медичні вироби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Клей БФ-6 (Glue BF-6)
Форма випуску
Рідина для зовнішнього застосування
Вага
25 г
Виробник
Лубнифарм
Медичні вироби
Сертифікат
11110/2011 від 09.12.2011

Клей БФ-6 інструкція із застосування

Склад

спиртовий розчин модифікації фенолоформальдегідної смоли, полівінілбутиролю та каніфолі, пластифікований пластифікатором.

Форма випуску

Рiдина.

Фармакотерапевтична група

Iншi лiкарськi засоби. Код АТС V03A Х.

Фармакологічні властивості

Фармакодинаміка. Клей БФ-6 виявляє ранозагоювальну та антисептичну дiю. Використовується як iзолюючий засiб, сприяє загоюванню дрібних шкірних ран внаслідок утворення на їх поверхні ізолюючої плівки. Остання еластична і стійка до механічних та хімічних впливів. При покритті Клеєм БФ-6 кореня зуба створюються умови ізоляції мікрофлори дрібних кореневих канальців від продуктів деструкції тканин.

Фармакокінетика. Не вивчалась у зв'язку з низькою системною абсорбцією препарату.

Спосіб застосування та дози

Клей БФ-6 застосовують місцево для дорослих та дітей. Дітям у віці до 1 року застосування Клею БФ-6 не рекомендовано. Перед нанесенням препарату ділянку шкіри ретельно очищають від забруднень. Ватним або марлевим тампоном зупиняють кровотечу і просушують місце, яке підлягає покриттю клеєм. Останній наносять на шкіру тонким рівномірним шаром до повного покриття ділянки ушкодження та прилеглих неушкоджених тканин (пов¢язку не накладають). У випадку порушення цілісності плівки зверху на неї наносять нову плівку.

При хірургічному лікуванні навколокореневих осередків інфекції корінь зуба ретельно очищають від грануляції і оболонки кісти, зупиняють кровотечу, просушують і покривають клеєм частину кореня зуба, яка виступає у дефект кісткової тканини щелепи, не допускаючи затікання клею на кістку. Через 1–2 хвилини рану осушують, слідкуючи за заповненням навколокореневого дефекту щелепи кров¢яним згустком. Подальше ведення післяопераційного періоду звичайне.

Плівка утворюються протягом 2–5 хвилин після нанесення Клею БФ-6 і міцно утримується на шкірі протягом 2–3 днів, а на верхівці кореня зуба до 7 діб.

Протипоказання

Iндивiдуальна пiдвищена чутливiсть до препарату.

Упаковка

По 25 г у флаконах.

Виробник

ВАТ "Лубнифарм".