Артрон® Триактив Плюс таблетки, вкриті плівковою оболонкою, №60 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
Артрон® Триактив Плюс

Артрон Триактив Плюс інструкція із застосування

Склад

Склад: глюкозаміну гідрохлорид, хондроїтину сульфат натрію, метилсульфонілметан, наповнювач — мікрокристалічна целюлоза, наповнювач — натрію кроскармелоза, оболонка таблетки (глазуруючий агент — гіпромелоза, полідекстроза, барвник — карбонат кальцію, глазуруючий агент — тальк, тригліцериди середнього ланцюга, барвники — оксид заліза жовтий, оксид заліза червоний, оксид заліза чорний), натрію гіалуронат, стеаринова кислота, стабілізатор — магнію стеарат, антиспікаючий агент — кремнію діоксид колоїдний.
Без ГМО.
Рекомендована щоденна порція (2 таблетки) містить:

Глюкозаміну гідрохлорид1000 мг (mg)
Хондроїтину сульфат натрію800 мг (mg)
Метилсульфонілметан600 мг (mg)
Гіалуронова кислота20 мг (mg)

Характеристика

Згідно із загальнодоступними літературними джерелами складові, що входять до складу Артрон® Триактив Плюс, мають наступні властивості:
Метилсульфонілметан (МСМ) є джерелом біологічно доступної для організму сірки — компоненту білків, що входять до складу всіх сполучних тканин. Сірка допомагає будувати та оновлювати сполучну тканину, зменшувати запалення в суглобах і м’язах. МСМ живить суглоби та сприяє синтезу колагену в суглобовому хрящі. Сприяє покращенню регенерації та живлення хрящової тканини. МСМ може сприяти здоров’ю кісток і суглобів. 
Глюкозамін і хондроїтин є натуральними компонентами, присутніми в організмі людини, та головними складовими хрящової тканини, що беруть участь у синтезі сполучної тканини. Глюкозамін виробляється організмом природним шляхом, де він відіграє важливу роль у гладкій роботі суглобів, входить до складу синовіальної рідини, яка забезпечує ковзання суглобових поверхонь.
Глюкозамін окремо або в поєднанні з хондроїтину сульфатом:
– сприяє збереженню гнучкості та рухливості суглобів
– допомагає підтримувати здоров’я суглобів
– допомагає підтримувати суглоби еластичними та гнучкими
– сприяє відновленню хряща і закладає основу для повсякденної перебудови сполучної тканин навколо суглобів, в т.ч сухожиль, зв’язок і хрящів.
Хрящ, в якому міститься необхідна кількість хондроїтину, має правильну еластичність і механічні властивості.
Хондроїтину сульфат допомагає підтримувати рухливість і гнучкість суглобів.
Гіалуронова кислота входить до складу суглобової рідини, де виконує роль мастильної речовини, зменшуючи тертя між суглобовими поверхнями, допомагає зберегти рухливість суглобів.

Рекомендації з вживання

Може бути рекомендована як додаткове джерело глюкозаміну, хондроїтину сульфату, гіалуронової кислоти та сірки, що міститься в метилсульфонілметані.
Дієтична добавка Артрон® Триактив Плюс містить оптимальні для засвоєння концентрації глюкозаміну, хондроїтину, гіалуронової кислоти і метилсульфонілметану, які в комбінації мають синергічний ефект, доповнюючи та підсилюючи ефекти один одного.
З віком синтез глюкозаміну та хондроїтину погіршується, а такий важливий елемент, як метилсульфонілметан (природнє джерело сірки) потрапляє в організм у незначній кількості.
Хондроїтин та глюкозамін відіграють важливу роль у відновленні сполучної тканини, покращують амортизуючі властивості хряща, збільшують рухливість суглобів.
Компоненти Артрон® Триактив Плюс:
• знижують ризик запалення суглобів
• сприяють збільшенню рухливості суглобів
• сприяють регенерації хрящової тканини
• сприяють відновленню суглобового хряща, покращуючи властивості синовіальної рідини
Спосіб вживання та рекомендована кількість для щоденного споживання: дорослим по 2 таблетки 1 раз на добу під час вживання їжі.
Тривалість споживання: 2 місяці.
Застереження до споживання: не слід вживати при індивідуальній непереносимості компонентів продукту, дітям, вагітним жінкам або жінкам, які годують груддю, людям з нирковою недостатністю.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб, не повинен використовуватися як замінник різних дієт. Не перевищуйте рекомендовану кількість для щоденного споживання. Не вживайте після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці.
Перед споживанням рекомендована консультація лікаря.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С та недоступному для дітей місці.