Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Нейромагніл капсули, №30 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Аналоги
Нейромагніл
Інструкція із застосування Нейромагніл капсули, №30

Нейромагніл інструкція із застосування

Характеристика

цитрат магнію — органічна сіль магнію з високою біодоступністю для забезпечення потреб нервової системи в магнії. Магній відіграє ключову роль у синтезі й активності нейромедіаторів головного мозку, які регулюють активність нервової системи, сон, емоційний стан. Також магній регулює скорочення м’язів, запобігаючи судомам.
Вітаміни В1, В2, В6, В9, В12 виконують дуже важливі функції з регулювання роботи нервової системи: підтримують баланс нейромедіаторів, активують і гальмують нервову систему, регулюючи обмін кальцію, підтримують тонус м’язів і запобігають судомам, блокують фактори болю і запалення, підтримують регенерацію пошкоджених нервових волокон.
L-метилфолат — природна активна форма вітаміну В9, яка підтримує вироблення «гормону щастя» серотоніну на фоні генетичних або біохімічних порушень, а також запобігає утворенню хімічно агресивних вільних радикалів, які ушкоджують нервову систему.
Теакрин — природний компонент зеленого чаю, який за структурою схожий на нуклеозид аденозин, що стимулює гальмування нервової системи наприкінці дня і активацію центру сну головного мозку. У малих кількостях теакрин підвищує активність аденозину і стимулює гальмування нервової системи.
Інулін — харчове волокно, яке збільшує кількість корисних бактерій в кишечнику, нормалізує травлення, сприяє засвоєнню активних компонентів комплексу.

Рекомендації з вживання

у якості дієтичної добавки до раціону харчування як допоміжний засіб для запобігання дефіциту магнію, фолатів, вітамінів групи В і пов’язаних із цим дратівливості, емоційної нестабільності, зниженню працездатності, судомам на тлі хронічних стресів, перевтоми, убогого й одноманітного харчування, куріння, вживання алкоголю, при тривалому прийомі проносних засобів, контрацептивів, діуретиків, при цукровому діабеті.
Вживати 1–2 капсули на добу. Капсулу ковтають і запивають ½ склянкою води.
Перед використанням рекомендується консультація у лікаря.
Не вживати як замінник повноцінного і збалансованого харчування. Не перевищувати рекомендовану добову кількість.

Протипоказання

не вживати при підвищеній чутливості до будь-якого з компонентів.

Особливості застосування

дієтична добавка. Не є лікарським засобом.
У період вагітності та годування грудьми перед вживанням слід проконсультуватися з лікарем. Не використовувати у дітей.
Не вживати після закінчення терміну придатності, який вказаний на упаковці.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці, в сухому, захищеному від світла місці, за температури не вище 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.