Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Ревмолітін (Rheumolitine) (561968) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
Ревмолітін (Rheumolitine)
Форма випуску
Капсули
Кількість штук в упаковці
30 шт.

Ревмолітін інструкція із застосування

Характеристика

глюкозамін та хондроїтин — це природні аміносахариди, джерело структурних компонентів хряща суглоба і внутрішньосуглобової рідини, які пом’якшують фізичний вплив на суглоб під час руху тіла. Підтримують рухливість суглоба за рахунок пригнічення факторів запалення і болю, інактивації вільних радикалів, що руйнують хрящ, і підтримки відновлення пошкодженої хрящової тканини.
Неомилювані сполуки авокадо/сої — це натуральний рослинний екстракт, що містить фітостероли, які підтримують рухливість суглоба без болю за рахунок блокади факторів запалення та болю, підтримки кровопостачання суглоба, сприяння відновленню пошкодженого хряща суглоба.
Діацереїн — органічна сполука, яка підтримує рухливість суглоба без болю за рахунок блокади факторів запалення та болю і підтримки відновлення пошкодженого хряща суглобів.
Інулін — харчове волокно, яке фізіологічно збільшує кількість корисних бактерій у кишечнику, нормалізує травлення, сприяє засвоєнню активних компонентів комплексу.

Рекомендації з вживання

у якості дієтичної добавки до раціону харчування як допоміжний засіб для зменшення нападів болю, зниження рівня запалення і дегенеративних змін хрящової тканини суглобів, а також поліпшення рухливості при ревматоїдних і запальних захворюваннях суглобів, травмах, після хірургічних операцій на суглобах, остеоартрозі, аутоімунних захворюваннях суглобів, при вікових змінах в опорно-руховому апараті.
Вживати 3–4 капсули на добу. Капсулу ковтають і запивають ½ склянкою води. Перед використанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Не вживати як замінник повноцінного і збалансованого харчування. Не перевищувати рекомендовану добову кількість.

Протипоказання

не вживати при підвищеній чутливості до будь-якого з компонентів.

Особливості застосування

дієтична добавка. Не є лікарським засобом.
У період вагітності та годування грудьми перед використанням слід проконсультуватися з лікарем. Не вживати дітям.
Не використовувати після закінчення терміну придатності, який вказаний на упаковці.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці, в сухому, захищеному від світла місці, за температури не вище 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.