Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Зест Б'юті Колаген Скін розчин оральний флакон, №14 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
Зест Б'юті Колаген Скін
Інструкція із застосування Зест Б'юті Колаген Скін розчин оральний флакон, №14

Зест б'юті колаген скін інструкція із застосування

Характеристика

дбає про красу шкіри зсередини.
Зі смаком манго.
Допомагає боротися з ознаками старіння шкіри та підтримувати природну красу шкіри, волосся та нігтів за рахунок дії компонентів, що входять до його складу.
Біоактивний пептид колагену: VERSIOL® допомагає уповільнити процес старіння шкіри за рахунок істотного зменшення зморшок, покращення еластичності та зволоженості шкіри. Вживання біоактивних пептидів колагену Verisol® стимулює вироблення клітинами шкіри (фібробластами) власного колагену, що допомагає покращити структуру шкіри зсередини, зокрема вигляд шкіри обличчя, тіла та нігтів.
Біотин, ніацин та цинк сприяють підтримці нормального стану шкіри, надають пружності та сяяння. Біотин (вітамін В7) бере участь у багатьох клітинних реакціях, особливо в жировому та білковому обміні коренів волосся, нігтів та шкіри. Також відіграє важливу роль в нормалізації обмінних процесів. Біотин є джерелом сірки, яка бере участь у синтезі колагену і таким чином позитивно впливає на структуру шкіри, її еластичність та пружність.
Цинк — незамінний мікроелемент для підтримки нормального метаболізму, функції поділу та відновлення клітин. Сприяє підтримці здорового стану волосся, нігтів та шкіри. Підтримує роботу імунної системи. Бере участь у захисті від клітинного старіння через ушкодження вільними радикалами.
Вітаміни С та Е сприяють захисту клітин від окисного стресу. Вітамін С сприяє утворенню колагену для належної функції шкіри. Виступає як антиоксидант для уповільнення старіння шкіри. Вітамін Е нормалізує функціонування сальних залоз, сприяє усуненню купероза і лущення. Відзначають позитивний вплив на стан рубцевої тканини на шкірі.
Ніацин та пантотенова кислота (вітамін В5) сприяють покращенню зовнішнього вигляду шкіри, беруть участь в життєво важливих окиснювально-відновних реакціях. Як кофактор ензимів ніацин задіяний у метаболізмі білків, жирів і вуглеводів, пуриновому обміні, тканинному диханні, розпаді глікогену.

Рекомендації з вживання

вживати дорослим як дієтичну добавку до раціону харчування, як додаткове джерело гідролізату колагену, вітамінів та мікроелементів для покращення зовнішнього вигляду шкіри, боротьби з її передчасним старінням, появою зморшок, гіперпігментації, для забезпечення природного рівня еластичності та зволоженості шкіри.
Вживати дорослим по 1 флакону на добу вранці після прийому їжі, перед використанням добре збовтати. Курс вживання становить 1 міс. Для досягнення кращого результату можна вживати Зест Б’юті Колаген Скін впродовж 3 або 6 міс.
Перед початком вживання рекомендована консультація лікаря.
Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Не є лікарським засобом.
Різноманітне і збалансоване харчування та здоровий спосіб життя важливі для вас.

Протипоказання

підвищена чутливість до окремих компонентів, вагітність та період годування грудьми.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці при температурі 15–25 °С у сухому, захищеному від прямих сонячних променів і недоступному для дітей місці. Після відкриття зберігати в холодильнику та вжити протягом місяця. Не пити безпосередньо з пляшки!