Все аптеки Украины

Зест б'юті гіалуро комплекс (Zest beauty hyaluro complex) (560013) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Зест б'юті гіалуро комплекс (Zest beauty hyaluro complex)

Зест б'юті гіалуро комплекс інструкція із застосування

Характеристика

Зест Б’юті Гіалуро Комплекс — це комплекс мікронутрієнтів для краси та здорового вигляду шкіри, сприяє підвищенню опірності організму до дії шкідливих чинників (стрес, гормональний дисбаланс, вплив вільних радикалів тощо). Зест Гіалуро Комплекс сприяє поліпшенню еластичності, пружності та гідратації (зволоження) шкіри.
Гіалуронат натрію (гіалуронова кислота) є головним компонентом синовіальної (сполучної) рідини, що відповідає за її в’язкість; відновлює гідробаланс шкіри. Гіалуронова кислота присутня у всіх тканинах організму, а найвищі її концентрації визначають в сполучних тканинах, таких як шкіра та хрящ.
Альфа-ліпоєва кислота має прямі антиоксидантні властивості, а також сприяє відновленню і зміцненню ендогенних засобів захисту від оксидативного стресу; відіграє важливу роль у процесі перетворення глюкози на енергію; є універсальним антиоксидантом, оскільки розчиняється не тільки у воді, а й у жирі. Завдяки цій властивості вона бере участь у внутрішньоклітинному захисті від дії вільних радикалів, до того ж вона може поєднуватися з іншими антиоксидантами, такими як вітаміни С, Е, сприяючи посиленню їхнього впливу.
Вітамін С є сильним антиоксидантом, що нормалізує окисно-відновлювальні процеси в організмі людини завдяки перешкоджанню руйнівній дії вільних радикалів, які призводять до старіння, ризику виникнення ускладнень з боку серцево-судинної системи та до неврологічних порушень.

Рекомендації з вживання

вживати як дієтичну добавку до раціону харчування з метою створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму, що сприяє покращенню стану шкіри, збереженню її еластичності і пружності.
Вживати дорослим по 1 капсулі на добу під час їди.
Термін споживання — до 1 міс, подальше вживання слід узгоджувати з лікарем.
Перед початком вживання рекомендована консультація лікаря. Вживати в період вагітності або годування грудьми лише за призначенням лікаря.
Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід вживати як заміну повноцінного раціону харчування.
Дієтична добавка. Не є лікарським засобом.
Різноманітне та збалансоване харчування та здоровий спосіб життя важливі для вас.

Протипоказання

підвищена чутливість до окремих компонентів.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці виробника при температурі до 25 °С в сухому і недоступному для дітей місці.