Все аптеки Украины

Портоферро (Portoferro) (559049) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Портоферро (Portoferro)

Портоферро інструкція із застосування

Характеристика

Згідно загальнодоступних наукових джерел лактоферин це глікопротеїн з групи трансферин–протеїнів, здатний передавати залізо клітинам і контролювати рівень вільного заліза в крові, він запобігає утворенню вільних радикалів і тим самим попереджує пошкодження клітин, завдяки чому він може бути корисним для профілактики стану дефіциту заліза в організмі людини взагалі та під час вагітності.
Деякі дослідження in vitro продемонстрували вірогідну здатність лактоферину блокувати клітинні рецептори вірусних частинок, тим самим ускладнюючи деяким вірусам здатність проникнення в клітини і розмноження в організмі. Ймовірно лактоферин впливає на життєдіяльність бактерій шляхом зв’язування заліза, що можливо є однією з причин, яка сприяє сповільненню росту деяких бактерій та грибків.

Рекомендації з вживання

дієтична добавка до основного раціону харчування — джерело лактоферину (глікопротеїн, що здатний зв’язувати вільне залізо) і заліза, сприяє кишковому всмоктуванню заліза і розподілу його в клітинах та нормальному утворенню еритроцитів і гемоглобіну, зменшенню втоми та відчуття виснаженості, підвищенню імунітету.
Має загальнозміцнюючі властивості.
Дієтичні добавки не слід вживати як заміну повноцінного раціону харчування.
Рекомендації до способу вживання та кількості споживання: дорослим по 1 капсулі двічі на добу між вживанням їжі. Тривалість застосування визначається лікарем.
Не перевищувати рекомендовану добову кількість.
Перед вживанням потребує консультації з лікарем!
Застереження: лактоферин містить лактозу та молочний білок, тому продукт необхідно вживати з обережністю при непереносимості молочних продуктів (алергії на молочні продукти); у період вагітності або лактації застосовувати тільки за рекомендацією лікаря.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу продукту, діти.

Умови зберігання

зберігати в сухому, захищеному від світла, віддаленому від тепла та вологи місці, при температурі не вище 25 °С.