Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

КітВіт здоровий ріст, вітамін D+Ca (KitWit healthy growth, vitamin D + Ca) (558432) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
КітВіт здоровий ріст, вітамін D+Ca (KitWit healthy growth, vitamin D + Ca)
Ціна в місті Київ
Без рецепта
Інструкція із застосування КітВіт здоровий ріст, вітамін D+Ca батончик 40 г, №1
Форма випуску
Батончик
Вага
40 г

КітВіт здоровий ріст, вітамін D+Ca інструкція із застосування

Характеристика

ретельно підібране поєднання інгредієнтів знижує ризик виникнення гіповітамінозу та нестачі важливих вітамінів, кальцію та фосфору.
Вітамін D3, кальцій та фосфор сприяють підтримці у здоровому стані кісток і зубів.
Кальцій сприяє нормальній функції м’язів.
Вітаміни В12, В6, В9, С та D3 сприяють нормальній роботі імунної системи.
Кількість (порція) дієтичної добавки, рекомендована для щоденного споживання: дітям віком від 4 до 12 років — по 1 батончику на добу, дітям старше 12 років та дорослим — по 2 батончики на добу.

Особливості застосування

Застереження щодо споживання: не вживати при індивідуальній непереносимості та порушеннях вуглеводного обміну. У період вагітності або грудного вигодовування споживати після консультації лікаря. Не перевищувати рекомендовану добову кількість. Не вживати після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці. Дієтична добавка не повинна вживатися як заміна повноцінного раціону харчування. Перед споживанням рекомендована консультація лікаря.
Не є лікарським засобом.

Умови зберігання

зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С, відносній вологості повітря не вище ніж 75% в захищеному від прямого сонячного світла та недоступному для дітей місці.
Термін придатності — 18 місяців.