Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

КітВіт заряд енергії, L-карнітин + вітаміни (KitWit energy charge, L-carnitine + vitamins) (558431) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
КітВіт заряд енергії, L-карнітин + вітаміни (KitWit energy charge, L-carnitine + vitamins)

КітВіт заряд енергії, L-карнітин + вітаміни інструкція із застосування

Характеристика

ретельно підібране поєднання інгредієнтів знижує ризик виникнення гіповітамінозу та нестачі важливих вітамінів, заліза та йоду.
Залізо відіграє важливу роль у процесах кровотворення, сприяє зниженню втоми та втомлюваності.
L-карнітин та йод сприяють нормальному енергетичному метаболізму.
Вітаміни В12, В6, В9, С сприяють нормальній роботі імунної системи.

Рекомендації з вживання

Кількість (порція) дієтичної добавки, рекомендована для щоденного споживання: дітям віком від 4 до 12 років — по 1 батончику на добу, дітям старше 12 років та дорослим — по 2 батончики на добу.

Особливості застосування

Застереження щодо споживання: не вживати при індивідуальній непереносимості та порушеннях вуглеводного обміну, гіпотиреозі, у період вагітності і грудного вигодовування. Не перевищувати рекомендовану добову кількість. Не вживати після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці. Дієтична добавка не повинна споживатися як заміна повноцінного раціону харчування. Перед споживанням рекомендована консультація лікаря.
Не є лікарським засобом.

Умови зберігання

зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С, відносній вологості повітря не вище ніж 75% в захищеному від прямого сонячного світла та недоступному для дітей місці.
Термін придатності — 18 місяців.